Han afslørede kendt voldtægtsforbryder: Nu melder han ud om Madeleine McCann

Foto: YouTube/Shutterstock

Manden, der afslørede Jimmy Savile, mener, at Madeleine McCanns kidnapper "absolut" stadig er derude.

Christian Brueckner, som i øjeblikket afsoner i øjeblikket afsoner syv år i fængslet for at have voldtaget en 72-årig kvinde, er som bekendt blevet anklaget for at have været involveret i Madeleine McCanns forsvinden.

Men Mark Williams-Thomas har nu antydet, at de beviser, som den tyske anklager har fremlagt mod den mistænkte, ikke er sande.

Læs også

53-årig kvinde frygtede at miste sit job - Så fik hun rædselsfuld ide

Krimologen Williams-Thomas kan blandt andet bryste sig af at have afsløret Jimmy Saviles modbydelige forbrydelser i ITV-dokumentaren "The Other Side of Jimmy Savile" fra 2012.

Den elskede BBC-vært havde en mørk side. Han gemte nemlig på en mørk sandhed om seksuelt misbrug, voldtægter, pædofili, nekrofili og mere end 400 ofre.

Foto: YouTube

Men Williams-Thomas arbejder fortsat med større kriminalsager og har for nylig medvirket i Channel 5-dokumentaren "Madeleine McCann: The Case Against Christian B", hvori han fortæller, at han ikke tror, at Brueckner var involveret i McCanns forsvinden.

Dette uddyber han nu i et interview med Dan Wootton ved at sige, at han tror, at hele offentligheden er "blevet fodret med en historie fra anklageren i Tyskland om, at Christian B er den ansvarlige".

Han fremhæver herefter "beviserne", der stammer fra et telefonnummer, som anklageren mener, at Brueckner brugte den nat, McCann forsvandt.

Det er nemlig blevet hævdet, at telefonnummeret blev brugt lige uden for familiens lejlighed i Praia da Luz i Portugal.

Blev ikke brugt i nærheden 

Men ifølge Williams-Thomas har han og hans efterforskningshold fundet ud af, at nummeret kun kan placeres op til 32 kilometer fra lejligheden.

"Men endnu vigtigere er det, at vi nu har vist, at det telefonnummer, som de mener, at Christian B brugte den pågældende aften, faktisk tilhører en anden person," siger han og tilføjer:

"Og de kan dermed ikke bekræfte, at han var der den nat, med dette telefonnummer."

"Så desværre er de beviser, som den tyske anklager har offentliggjort - og jeg vil give ham en fordel, at der kan være en sprogbarriere - ikke sande."

Williams-Thomas indledte efterforskningen med at antage, at Brueckner stod bag hendes forsvinden, men efter at have undersøgt beviserne indså de, at der ikke var noget, der kunne holde stik. 

Han udtaler slutteligt, at Brueckner har et solidt alibi.

"Og problemet er, at hvis man udelukkende fokuserer på ham, er den rigtige bortfører og morder sluppet fri."

Da Wootton spurgte Williams-Thomas, om han tror, at morderen stadig er derude, svarede han:

"Absolut. Der er ikke noget beviser til at modsige det."

Læs også

Populær TV-vært melder ud: Er rasende over seere

 

Dagens Gossip