Han bestilte den samme pizza hver dag i årevis: Det endte med at redde hans liv

Skrevet af Kamille Isaksen

12 uger siden

|

04/03/2024
Foto: Facebook / Shutterstock
Foto: Facebook / Shutterstock
Da han flere aftener i træk ikke bestilte en pizza, satte det alarmklokkerne i gang.

Dagens topnyheder

Vi kender det alle sammen. Man har et favoritmåltid, som man føler, at man kan spise dag efter dag. Det er dog de færreste, som rent faktisk praktiserer det. 

Men for amerikanske Kirk Alexander er dette netop scenariet. Hver dag de seneste ti år, har han nemlig bestilt samme ret til aftensmad, uden undtagelser. Det lyder som en usædvanlig og ikke mindst usund vane, men hvad der kommer bag på de fleste er, at netop dette faktisk endte med at redde hans liv. 

Det skriver UNILAD

Kirk Alexander har altid haft en forkærlighed for Domino's pizza, hvilket resulterede i, at han hver eneste dag bestilte den samme pizza i 10 år.

Foto: Google Street View

Men i  2016 udløste et brud på Alexanders daglige bestillingsmønster alarm hos det lokale Domino's. Fraværet af hans bestillinger i 11 dage blev anset som usædvanligt af personalet, hvilket vækkede bekymring hos Sarah Fuller, restaurantens leder. 

Drevet af intuition sendte Sarah en leveringschauffør til Alexanders hjem uden respons, hvilket fik dem til at kontakte politiet. Betjentene fandt Alexander i desperat behov for lægehjælp.

Efter hans tilstand blev stabiliseret, besøgte personalet fra pizzariaet ham med blomster og kort - men denne gang havde de dog ingen pizza med.