Han bliver kaldt 'for grim' til sin smukke kæreste - men hans forvandling får alle til at tabe kæben

Skrevet af Henrik R

3 uger siden

|

19/05/2024
Udland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Den amerikanske talkshow-vært Rachael er kendt for at lave utrolige makeovers på sine gæster. Forvandlingen af Brandon er ingen undtagelse - men han havde endnu en overraskelse i ærmet.

Dagens topnyheder

Da Brandon og Clara Belle besøgte det populære program Rachael, havde publikum næppe forventet, at modeeksperten Gretta Monahan kunne ændre Brandons ydre så radikalt.

Den unge mand har aldrig rigtig har gået op i sit udseende. Brandon er den afslappede type, som altid bare trækker i et par gamle jeans og en t-shirt, inden han forlader sit hjem.

Hans lange hår og skæg vidner da også om, at hans stil er en lidt anden end kærestens.

For Clara Bell har i modsætning til sin mand altid været utroligt opmærksom på sit udseende. Hendes hår sidder perfekt, og hun forlader aldrig hjemmet uden sminke og neglelak og det helt rette outfit. 

De to har derfor altid fået at vide, at de passer dårligt sammen. At Clara Bell simpelthen er for smuk til Brandon.

Men i talkshowet beviser den unge mand, at han sagtens kan se skarp ud - hvis bare han gider. 

"Jeg vil bare advarer jer om, at I kommer til at tabe kæben. Jeg har noget i vente til ham, og I kommer ikke til at tro jeres egne øjne," siger modeeksperten Gretta Monahan til publikum inden den store afsløring.

Og hun har ret. For da Brandon træder ud på scnenen efter sin store makeover, er både publikum og kæresten Clara Bell tydeligt chokerede over forvandlingen. 

Også Brandon er forbløffet over sit nye udseende. Men lidt efter afslører han den RIGTIGE årsag til, at han meldte sig til programmet. Og pludselig er alle i studiet om muligt endnu mere overraskede end før.

Se den fine video herunder.