Han fandt 600 aviser i et uventet skattekammer: Du gætter ALDRIG hvad de er værd

Foto: Facebook

Aviserne viste sig at være særdeles værdifulde.

Dave Hester, en stjerne i realityshowet Storage Wars, var overvældet, da han åbnede depotet, han havde købt, og til sin store forbløffelse faldt over synet af en stak aviser. 

Men der er altså ikke tale om helt almindelige aviser. Derimod var det aviser fra dagen, hvor den ikoniske og berømte sanger Elvis Presley døde tilbage i 1977. 

Og I en video, som Storage Wars on A&E har delt på det populære sociale medie Facebook, ser man en klart overrasket Barry Hester efter at have fundet en stak aviser fra omkring Elvis Presleys død”. 

"Det her kan blive stort. Det kan nemt resultere i hundredvis, hvis ikke tusindvis eller endda titusindvis af ekstra dollars”. 

For at forstå den sande værdi af de værdifulde aviser, valgte Hester at besøge en Elvis Presley-entusiast, Joseph Caretta. Lige siden 1962 har han med stor hengivenhed samlet på memorabilia, der har relation til King of Rock and Roll. 

Caretta kunne efterfølgende fortælle, at Hesters bunke var værdifuld - meget værdifuld. Ifølge Caretta blev bunken udgjort af ikke én, men to sjældne aviser. 

Den første - som blev udgivet efter den fem dage lange begivenhed til minde om Elvis' død - var således mindst 5 dollars værd, svarende til cirka 35 kroner. 

Den anden avis blev af samleren beskrevet som værende af "betydelig værdi". På baggrund af tilstanden og originaliteten af The Commercial Appeal, som blev udgivet dagen efter Elvis' død, sagde Caretta, at han kunne sælge dem for 10 dollars stykket, svarende til cirka 70 kroner. 

Hester havde en utrolig chance for virkelig at tjene en formue, da han havde i alt 600 aviser - 300 af hver - hvilket han naturligvis udnyttede til fulde. 

Han prissatte dem i stedet til 100 kronet stykket og tjente i alt 633.000 kroner.

Læs også

Paul forlader sin forlovede for en kvinde, som han har mødt online - får sig en kæmpe overraskelse

 

 

Dagens Gossip