Han fandt sin ekskæreste på Facebook - så gjorde han sit livs opdagelse

Privatfoto

Et klik på Facebook, og Bill Hargwigs liv var forandret for altid.

Bill Hargwig var en helt ung mand, da hans kæreste blev gravid ved et uheld og besluttede sig for at bortadoptere barnet. 

Amerikanske Hargwig havde ikke lyst til at give sit lille barn væk ved fødslen, men han gik alligevel med til det på grund af sin unge alder. Efterfølgende gik han og kæresten fra hinanden og mistede kontakten. 

Men som årene gik længtes han efter at få kontakt til den lille pige, som han havde bortadopteret dengang. Han ønskede sig brændende at være en far for hende og kunne ikke slippe tanken. Det skriver den lokale tv-kanal Wrex.

"Jeg ville aldrig bortadoptere hende," fortæller han 26 år efter den vanskelige beslutning.

Læs også

Upassende klistermærke på bog om Maddies forsvinden skaber stor vrede

Bill Hargwig begyndte aktivt at søge efter sin datter, og han havde ingen anelse om, at hans datter var ude på den præcis samme mission.

Med en slægtsforsker i ryggen og takket være Facebook fik Lauren Hedegore endelig kontakt til sin biologiske mor, som skyndte sig at lægge et billede af den søde genforening på Facebook.

Bill Hargwig, som ikke havde talt med sin ekskæreste i årevis, havde ingen anelse om, at hun og datteren havde fundet hinanden.

Det var først da han tilfældigt kom forbi hendes profil i sin søgen på Facebook og så billedet, at den utrolige sandhed gik op for ham. Det var hans datter. Lige der.

"Jeg opdagede, at fødselsdatoen passede med min datter, som jeg havde ledt efter. Jeg freakede helt ud, kunne ikke styre mine tanker. Mine hænder rystede," husker den rørte far.

Læs også

Olivia spottede fyldt sæk i vejkanten: 'Det var meget ubehageligt'

Bill Hargwig tog straks kontakt til sin nu 30-årige datter og sprang på en bus for at møde hende, og han var dødnervøs. Hun boede 280 kilometer væk i byen Mayville i den amerikanske stat Wisconsin.

"Vi krammede i omkring fem til 10 minutter," fortæller Lauren Hedegore om det rørende møde. 

"Sociale medier er måske det bedste, der nogensinde er sket for min familie," tilføjer hun. 

Bill Hargwig og Lauren Hedegore sammen igen.

Efter den bevægende genforening mødte Bill Hargwig resten af familien. Hans datter er nemlig blevet mor til to børn og er forlovet.

Mødet mellem far og datter fandt sted for halvandet år siden. Siden har de to knyttet stærke bånd, som det kan ses i indslaget herunder.

 

Læs også

Mand vil overraske kæreste med koncert af hendes yndlingsband: Fik et chok, da han så billetterne

 

 

Dagens Gossip