Han fortryder hurtigt at han samlede pilrokken op

Privatfoto

Manden samler en pilrokke op, men fortryder det kort efter, da han ligger på jorden og vrider sig i smerte

En mand, der traf en lettere bizar beslutning om at samle en rokke op, fortrød det kort tid efter, da han fandt ud af, hvorfor den er berygtet i hele verden.

Den amerikanske mand blev filmet på en fisketur om aftenen, hvor han samlede en pilrokke op.

Læs også

Bedstefar lavede fejl i julemaden: Det kostede 12-årigt barnebarn livet

I videoen, der er gået viralt, ser man, at rokken kæmper for at komme fri af mandens greb. På et tidspunkt ser man, den giver ham et stik med halen. Det skriver det britiske medie Daily Star.

Privatfoto

Manden kaster pilrokken tilbage i vandet, og begynder at skrige højt. Få sekunder efter kan man se, at han ligger på jorden, hvor han vrider sig i smerte, mens han fortsætter med at skrige.

"Bed den dig? Slog den dig?" kan man høre hans ven sige i baggrunden, hvilket manden ikke svarede på med andet, end hans fortsatte og konstante skrig.

Rokken er en af de mere end 600 forskellige arter, der menes ikke at være farlige, selvom et stik fra enhver rokke er kendt for at gøre rigtig ondt.

Privatfoto

Videoen er gået viralt på Reddit, hvor den i skrivende stund har fået mere end 34.000 såkaldte upvotes. Derudover er der også blevet kommenteret på videoen mere end 1.700 gang.

"Jeg kan godt lide, hvordan rokkede ventede, indtil hans introduktion var færdig, før den stjal showet," skriver en bruger på Reddit.

"Jeg kan bekræfte. Blev stukket af en gople. Prøvede at tisse på mit ben. Hjalp ikke. Prøvede at hælde øl på det. Hjalp ikke. Endelig trak jeg ti øl. Det hjalp ikke, men jeg gav ikke en f**k mere," lyder det fra en anden.

Læs også

Ryanairs ufine trick: 'Truede' passagerer der havde fået refunderet penge

 

 

Dagens Gossip