Bedstefar lavede fejl i julemaden: Det kostede 12-årigt barnebarn livet

Foto: Facebook

Den 12-åriges bedstefar blev sønderknust, da han indså, hvad han havde gjort.

Cason Hallwood, som blot blev 12 år, afgik ved døden efter at have slikket sin tallerken ren for madrester, efter at have spist sammen med sine bedsteforældre. 

Cason, der led af nøddeallergi og astma, fik svært ved at trække vejret efter at have forladt bedsteforældrenes hjem for at være sammen med sine venner. 

Det skriver Liverpool Echo.

Foto: Facebook

Læs også

Stort kaos på motorvejen: Kæmpe kø

Louise, Casons mor, løb hurtigt ned til sin søn med en EpiPen, men selv med den bedste indsats stod hans liv ikke til at redde, og han afgik ved døden efter et hjertestop havde indtaget. 

Det skulle senere vise sig at være Casons bedstefar Albert, der havde lavet maden, der var kommet til at tilføje nødder til retten. 

Louise fortæller under retssagen i Parr Hall i Warrington, at hun først modtog et telefonopkald, hvor hun fik fortalt, at Cason var så tilfreds med maden, at han slikkede sin tallerken ren.

Men en time senere var den gal, efter at have modtaget et opkald om at Cason fik en allergisk reaktion

"Jeg kunne med det samme se, at der var noget i vejen, da han var helt hævet nær sine øjne. Men den EpiPen, som jeg havde med, var forbi sidste anveldelsesdato," fortæller hun, hvorfter Albert indså, 

Mens de forfærdelige scener udspillede sig længere nede af vejen, indså Albert, der lavede måltdet, at han var kommet til at

Albert fortæller, at han er knust. 

"Jeg sagde til min kone, at jeg havde kommet nødder i retten."

Foto: Facebook

"Hjertet sank, da jeg indså dette, men jeg tænkte kun på Cason og som familie er vi sønderknuste. Livet vil aldrig blive det samme igen." 

I  kølvandet af dødsfaldet har familien dog sat spørgsmåltstegn ved tiden, som ambulancen skulle bruge på at ankomme.

Læs også

Stort kaos på motorvejen: Kæmpe kø

 

Dagens Gossip