Han prøvede vidt forskellige slags hævn, da naboen blev ved med at stjæle hans parkeringsplads - se så da han finder den perfekte hævn

Skrevet af Emil Martesen

18/01/2024
Foto: Dagens.dk / OBS: Genrefoto
Foto: Dagens.dk / OBS: Genrefoto
Se så da han finder den perfekte hævn.

Dagens topnyheder

En studerende har taget utraditionelle metoder i brug for at forhindre folk i at parkere på hans betalte parkeringspladser.

Og det har skabt en del virak på sociale medier.

Den studerende, som bor i en lejet lejlighed uden for campus, har oplevet gentagne gange, at hans parkeringsplads blev blokeret eller brugt af andre, herunder naboer og deres gæster.

Og til sidst hobede frustrationen sig op, hvorfor han besluttede sig for at tage sagen i egen hånd.

Det skriver The Mirror.

Hans første forsøg på at løse problemet var at placere skiver af gammel, stinkende provoloneost på de parkerede biler – en handling han kaldte 'cheese drop'.

Men da dette ikke havde den ønskede effekt, og naboerne blot syntes at nyde hans irritation, eskalerede han konflikten.

Under en stor snestorm bemærkede han, at en af naboernes venner havde parkeret i deres indkørsel. Da han bad vedkommende om at flytte bilen, blev den blot flyttet til naboens græsplæne.

Som reaktion på dette og den fortsatte manglende respekt for hans parkeringsplads, tog han og hans naboer skridtet videre ved at barrikadere bilen med flere meter sne på alle sider og låse deres skovle væk. Han observerede fra sin lejlighed, hvordan bilejerne opdagede deres bil fuldstændig blokeret, men formåede at grave den fri.

Ikke tilfreds med dette, designede han sine egne parkeringsbøder og kuverter, som han udstedte hver gang en bil parkerede i indkørslen:

"Jeg fik stor tilfredsstillelse af at vide, at de ville få en følelse af panik ved at se en orange kuvert på deres forrude. Unødvendigt at sige, at en hel del færre mennesker parkerede i min indkørsel efter det", sagde han.

Men reaktionerne på Reddit var delte.

Nogle brugere mente, at han var for smålig og at det meste af det, han gjorde, ikke kunne betragtes som hævn.

De foreslog, at han kunne have løst problemet ved at tage officiel handling bare én gang i stedet for at handle uden autoritet:

"Hvorfor ikke bare få deres biler bugseret væk? Jeg forstår det ikke. Du gik til al denne ulejlighed for folk, du tydeligvis ikke kunne lide", lød det fra en bruger, mens en anden tilføjede:

"Det virker som om, de kom mere ind i dit hoved, end du kom ind i deres. En enkelt gang med at få deres biler bugseret væk ville have sparet dig år af overvejelser".