Han 'ydmygede' sin brud under bryllupsfesten: Dagen efter ville hun skilles

Foto: Shutterstock.com

En kvinde gjorde det klart, at hun ville skilles fra sin mand dagen efter deres bryllup, fordi han 'ydmygede' hende foran deres gæster.

En kvinde, der ikke har gode minder fra sit bryllup, har afsløret, at hun forklarede hendes mand, at hun ville skilles, dagen efter brylluppet. Angiveligt skulle han havde 'ydmyget' hende foran deres gæster.

Læs også

John bad elever om at lave 400 armbøjninger: Kort efter sker det utænkelige

Hun forklarer i sit indlæg, at hun kun havde én regel forud for deres bryllup, hvilket var, at hun ikke ville have, at hendes mand pressede kage i hovedet på hende.

I stedet for at lytte og rette sig efter kravet, som må siges ikke at være specielt svært at efterkomme, valgte han at gøre det modsatte. Han valgte ganske enkelt at presse hendes hoved ned i kagen, skriver Mirror.

"Jeg blev gift lige før jul, og håber, at jeg bliver skilt eller det bliver annulleret inden udgangen af januar," lyder det fra hende.

"Jeg gik aldrig op i at blive gift, men jeg var ikke modstander af det. Så da min kæreste friede i 2020, besluttede vi at gøre det. Vi påtog os hver især ca. halvdelen af ansvaret for at arrangere brylluppet, men jeg synes, jeg var rimelig med at gå på kompromis, når han virkelig ville noget. Min eneste klare regel var, at han ikke skulle gnide kage i mit ansigt."

"Som en fornuftig mand, der kender mig godt, gjorde han det ikke. I stedet greb han mig om baghovedet og skubbede mit hoved ned i kagen. Det var planlagt, da kagen blev ødelagt, og han havde en masse muffins som backup."

Hun følte sig ydmyget, efter han havde gjort det, og forklarede ham straks, at hun var 'færdig' med ham. Siden da har hun modtaget talrige opkald fra familiemedlemmer, der mener, at det var en fejl at forlade ham.

"Jeg forlod ham. Dagen efter fortalte jeg ham, at vi var færdige. Det står jeg ved. Sagen er, at i løbet af ferien har alle sagt til mig, at jeg skulle give ham en ny chance," fortsætter hun.

"De siger, at jeg overreagerer på grund af mine problemer, da jeg er meget klaustrofobisk efter en bilulykke, og jeg gik fuldstændig i panik over at blive presset ned i en kage og holdt der."

"De bliver også ved med at fortælle mig, at jeg elsker ham - selvom jeg lige nu slet ikke føler det - og at han elsker mig, og det betyder, at man ikke giver op ved første udfordring. Det vil jeg ikke, men alle er så forenede og sikre på, at jeg begår en stor fejl, at jeg er i tvivl om de har ret."

Hendes indlæg blev delt på forummet Reddit, hvor mange var chokerede over at høre, hvad hendes gom havde gjort på den store dage.

"Det er ikke engang en sød klat kage på næsen. Han pressede hendes hoved ned i den og ydmygede hende," skrev en bruger som svar.

Læs også

Flyet skal til at lette: Kort efter sker det utænkelige

"Han respekterede ikke bare hendes eneste grænse. Han fandt den værste, mest aggressive måde at overtræde den på," lød det fra en anden.

 

Dagens Gossip