Russiske soldater optræder med sang om 'udrensning' i Ukraine foran skolebørn

17/11/2023 16:46

Nicolai Busekist

Nyheder
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Russiske soldater, der er vendt hjem fra frontlinjen i Ukraine, har optrådt med 'groteske' sange om at invadere Ukraine.

Mest læste i dag

En gruppe skolebørn var publikum, da russiske soldater optrådte med 'groteske' sange om at invadere Ukraine som 'hævn for USSR'.

Det hele foregik på en russisk skole, og er blevet optaget på video. Efterfølgende er det ifølge Daily Star blevet delt på de sociale medier af Russian Media Monitor.

I videoen ser man to soldater, der begge er iført en uniform, så man tydeligt kan se, at de tilhører Vladimir Putins hær. De to soldater står foran en tætpakket klasse af unge og forældre på en skole i Magadan, som er en russisk by med 92.000 indbyggere.

Ironisk nok blev byen brugt som et vigtigt transportknudepunkt under Josef Stalins æra. Dengang blev den blandt andet brugt til at sende politiske fanger til tvangsarbejdslejre. I videoen ser man de to soldater, hvoraf en af dem spiller guitar, synge om netop denne æra.

"Vores hovedkamp ligger forude, bare find din tro og ødelægge deres Djævelens tro. Globalisme og liberal fascisme er imod os. Satans sorte masse," synger de.

"Åben racisme, socialdarwinisme, aggressoren vil blive ødelagt. Det fattige Ukraine er ramt af brodermordets kræft. Kun våbenmagten kan fuldstændig rense ukrainere fra anti-russiskhed. Hævn på fjenden for vores ødelagte USSR."

I klasselokalet er der en række af de unge, der er iført kadetuniform. Fælles for langt de fleste af dem er, at de så meget uimponerede ud. Desuden var der ingen af dem, der klappede, da sangen var slut.

Henvisningerne til brodermord blev fremsat på baggrund af bizarre russiske påstande om, at Ukraine har dræbt sine egne soldater. Dette er efterfølgende blevet afvist på det kraftigste af Ukraine. 

Russian Media Monitors Julia Davis tweetede videoen på X med følgende tekst: "Børn i Magadan fik en forudsigeligt folkemorderisk forklaring på, hvad Rusland laver i Ukraine. Den blev leveret som en grotesk sang, fremført af russiske soldater, der er vendt tilbag fra kamp."

Og da hun blev spurgt, hvad en anden linje i sangen om 'Djævelens sabbat' betød, tilføjede hun: "Det handler om deres latterlige påstand om, at ukrainere er satanister."