Har brugt 4,3 mio. kr. på at ligne Kim Kardashian: Nu fortryder hun

Foto: Instagram

Man kan roligt sige, at Jennifer er stor fan af Kim Kardashians udseende, hvilket hun nu har brugt en mindre formue på at efterligne.

Jennifer Pamplona, som er en skuespiller fra Brasilien, kan man sige har ladet sig inspirere af Kim Kardashians udseende, eftersom hun har valgt at få foretaget talrige operationer med målet om at ligne sit store idol.

Operationerne, hun har fået foretaget, dækker blandt andet over ti numseoperationer, to næseoperationer og to brystoperationer, men hun har såmænd også fået fjernet fire ribben. De mange operationer betyder også, at hun har kastet mange penge efter projektet, faktisk hele 4,3 millioner kroner.

Læs også

Ville renovere hus med grusom historie: Gør skræmmende fund under tæppe

Den 28-årige skuespiller har fået foretaget hundredevis af ændringer, som både dækker over krop og ansigt, de seneste ti år. 

Men nu har piben fået en anden lyd, da Jennifer Pamplona nu ville ønske, hun aldrig var gået i gang med kropsændringerne.  

"Jeg plejede at følge med i, hvad Kardashian-familien lavede dag og nat, og Kim inspirer mig stadig meget, og jeg har altid elsket hendes looks og stil," siger Pamplona i et interview med The Sun.

"Men jeg tror, der er et stort problem med den indflydelse Kardashian-familien har, alle vil ligne dem, så ser alle unge kvinder ens ud." 

"De har det samme ansigt, næse og læber, men det vil ikke gøre dem lykkelige. Operationer er kun en del af løsningen, de har også brug for psykologhjælp."

Jennifer fortæller endvidere om sine indgreb, at der er særligt ét, hun er ked af, hun har valgt at få, hvilket er et indgreb i læberne. 

"Når du først går i gang med at få lavet særlige behandlinger, som lip filler og botox, så kan du ikke stoppe. Du bliver nødt til at blive ved med at få dem. Fillers gjorde min læber så stor. De var som to pølser."

Det oplyses ikke, om hun dermed er stoppet med at få foretaget behandlinger, men der er dog meget, der taler for, at hun har store ambitioner, når det kommer til at opnå et meget glamourøst liv. 

Hun går sågar så langt som at sige, at der er blevet plads til, at hun kan blive realitystjernen over dem alle, nu hvor tv-programmet, der følger Kardashian-familien, trækker stikket.

"Hele mit liv har jeg sagt, at jeg vil være den næste Kim Kardashian. Nu hvor serien slutter, er det min tur, så flyt dig, Kim!"

Læs også

Melder ud: Christian Eriksen udskrives i dag

 

Dagens Gossip