Melder ud: Christian Eriksen udskrives i dag

Foto: Shutterstock

Christian Eriksen, der lørdag blev ramt af hjertestop i Parken, er snart klar til at forlade Rigshospitalet.

Den 29-årige danske fodboldspiller Christian Eriksen har været indlagt på Rigshospitalet de sidste seks dage, efter sit dramatiske kollaps i Parken under EM-opgøret mod Finland.

Læs også

Medie erfarer: Nu er Christian Eriksen blevet opereret

Ifølge B.T., der har været i dialog med flere centrale italienske kilder, er det slut med undersøgelser og hospitalsindlæggelse for fodboldstjernen. Mediet erfarer nemlig, at han bliver udskrevet inden for de næste 24 timer, men formentlig allerede i dag. 

Tidligere på dagen har B.T. skrevet, at Christian Eriksen blev opereret allerede torsdag. Flere spillere har desuden fortalt, at han skrev en besked til landsholdstruppen på WhatsApp, hvori han fortalte dem, at de spillede en god kamp. 

Derfor er den danske fodboldspiller formentlig blevet opereret tidligt torsdag, eftersom han har kunne overvære, da resten af landsholdsspillerne tørnede sammen med Belgien. Operationen skulle angiveligt have givet ham en ICD, som er en lille hjertestarter, i brystet. 

Når han er udskrevet fra Rigshospitalet, er det planen, at han skal bruge tiden på at komme sig – ikke blot efter sit kollaps på banen i Parken, men også den operation, som han har været igennem. 

Efter at have samlet kræfter sammen, er det forventningen, at han skal tilbage til Milano, da han til dagligt spiller i den italienske klub Inter. Ifølge B.T. forventes det dog, at han bliver i Danmarks i en måneds tid, inden han skal tilbage til Milano. 

Læs også

Mads Langer hylder landsholdet

Når han vender tilbage til klubben, vil danskerens arbejdsgiver stå for sine egne medicinske undersøgelser. Derfor er der ingen forventninger om, at der bliver truffet en beslutning om hans fremtidige fodboldkarriere, før disse undersøgelser er blevet gennemført.