Har du en træls eks? Nu kan du fodre din ekskæreste til en bjørn

Har du nogensinde drømt om at se din ekskæreste blive flået af en 500 kilo tung bjørn? Nu har du muligheden, eller hvert fald delvist, da et naturreservat i Oregon vil fordre en laks med din ekskærestes navn til en bjørn.

I dag er det Valentinsdag. For nogle mennesker er det den mest romantiske dag på året, men for andre mennesker, er det den mest opreklamerede dag, der blot minder dem om knuste hjerter og eksen der skred.

Hvis du tilhører den sidste kategori, der har en ekskæreste, som du bestemt ikke bryder dig om, så vil du glæde dig over, at du har mulighed for at få en lille forløsning på den konto. I Oregon er der nemlig et naturreservat, der for lidt over 100 kroner, vil døbe en laks i din ekskærestes navn og derefter fodre den til en 500 kilo tung bjørn.

”Lad vores 500 kilo tunge bjørne rive i din eks. Faldt du pladask for en pige, der knuste dit hjerte? Kodi & Yak vil elske at give dig din hævn. For en donation på $20.00, vil din ekskærestes navn være på en laks, som bliver serveret som aftensmad,” lyder det fra Wildlife Images & Rehabilitation & Education Center.

Foruden din ekskærestes navn på en laks, har du også mulighed for at få et certifikat samt billeder af Kodi & Yak, der fortærer din ”eks”

”Vi give dig et specielt certifikat og billeder af Kodi & Yak der destruerer din laks!” lyder det slutteligt i opslaget.

"Det er bedre end at brænde et hus ned"

Det noget kontroversielle opslag har både fået positive og negative tilbagemeldinger. En af de negative tilbagemeldinger lyder blandt andet på, at det er en patetisk måde at få donationer på.

”Det er en patetisk og latterlig måde både at få donationer på, men også at afklare negative følelser omkring et andet menneske i vores liv,” lyder det fra en person. En anden er dog hurtig med et kækt svar.

”Ja, men det er trods alt bedre end at brænde et hus ned, hvilket er sket flere gange før,”

En tredje person mener også, at det er et glimrende initiativ, da det både hjælper dyrene, og det kan hjælpe vedkommende med at komme sig over sin eks.

Hvis en laks der bliver fortæret af en bjørn ikke frister, så er der også mulighed for, at man i England for 12 kroner kan få opkaldt en kakerlak efter sin eks. Det sker i Hemsley Conservation Centre i byen Kent.

Læs også

I dag er der størst sandsynlighed for, at du bliver droppet af kæresten

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip