I dag er der størst sandsynlighed for, at du bliver droppet af kæresten

Det kan måske betale sig at være ekstra sød overfor sin partner i dag. "Rød tirsdag" er nemlig dagen, hvor flest par går fra hinanden i løbet af hele året.

Om blot to dage rammer vi årets mest romantiske dag, hvert fald hvis man følger den amerikansk tradition, Valentinsdag. Du skal dog ikke begynde at glæde dig for meget, til at fejre den romantiske dag med din partner, for det kan nå at slutte.

I dag den 12. februar er nemlig også kendt som ”Rød tirsdag”, da det er den dag på året, hvor der er flest par, der går fra hinanden. Det viser nye undersøgelser, som er foretaget af hjemmesiden illicitEncounters.com, der er en datingside for folk i parforhold, der søger noget ved siden af deres partner.

De udsendte et spørgeskema til deres brugere, og mere end 2.000 valgte at besvare spørgeskemaet. Det viste blandt andet, at i den uge hvor Valentinsdag falder, der vil flere par gå fra hinanden end nogen anden uge i løbet af året. Hele 37 % af brugerne svarede, at de er gået fra en partner i løbet af den uge.

”Perioden mellem jul og februar er en populær tid for folk at lave den store forårsrengøring i deres kærlighedsliv, ligesom de gør i deres hus,” lyder det fra Christian Grant, der er talsmand for illicitEncounters.

Han fortæller også, at den periode peaker i ugen op til Valentinsdag, hvor der altså er langt flere brud end nogen anden uge resten af året.

”Denne refleksionsperiode peaker i ugen op til Valentinsdag, hvor der er flere brud end noget andet tidspunkt af året. For mange folk er det bare lettere at trække stikket, end at lade som om alt er fint og lyve for sin partner,” fortæller han.

Flere vælger at droppe deres partner elektronisk

Når man skal gøre det forbi med sin partner, så er det mest nobelt at gøre det ansigt til ansigt. Det viser også mere respekt overfor sin partner, selvom det kan være meget lettere at gøre via en sms eller over internettet.

Netop den elektroniske løsning er noget, som er blevet mere populært, når man skal droppe sin partner. Det viser resultatet hvert fald af den undersøgelse, som IllicitEncounters foretog.

Blot 27 % af brugerne fortalte, at de foretrak at gøre det ansigt til ansigt, mens hele 31 % valgte at gøre det via en sms. Et brud over telefon blev gjort i 28 % af tilfældene hos de adspurgte, mens det var de færreste der valgte at slå op over sociale medier som Facebook, WhatsApp og Twitter.

Årsagen til at der skulle være ekstra mange brud omkring Valentinsdag, skyldes, at mange begynder at tænke en ekstra gang over, hvor godt de har det i deres forhold.

Har du droppet en person omkring Valentinsdag?

Læs også

Derfor fryser kvinder mere end mænd

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip