Kvinde i chok over nyt hjem: Finder skjult trappe i 148 år gammel bygning

Foto: @grummlinds/TikTok

En bruger af det sociale medie Tiktok har delt en video der har taget platformen med storm, efter hun har afsløret en mystisk blokeret trappe, fundet i hendes næsten 150 år gamle hjem.

Det er for langt de flestes tilfælde ekstremt spændende at købe, eller flytte i en ny bolig, men denne kvindes oplevelse, overgår den spænding de fleste oplever når et så stort skridt skal tages.

Læs også

Tjernobyl-kraftværk spøger: Radioaktiviteten stiger igen

En kvinde har nemlig delt sine opdagelser, da hun gik igennem sit nye hjem, og i denne proces, fandt hun en blokeret trappe, omgivet af mystik.

Potentielle ejere af fast ejendom har, med rette, en tendens til at inspicere alle aspekter af en bygning, før de beslutter at punge ud med tusindvis, hvis ikke millioner af kroner for det, men på trods af at flytte ind i sit nye hjem for et par måneder siden, har Lindsay Grummett stadig endnu ikke udforsket alle krogene af sit nye hjem.

TikTok-brugeren besluttede sig for at benytte platformen til at dele, at hendes hjem er 148 år gammelt, hvilket gør det klart, at hjemmet har oplevet meget i løbet af årene, og selvfølgelig også gennemgået en hel del arkitektoniske justeringer med tiden. 

Lindsay forklarede sine seere, at hun købte huset, fordi hun forelskede sig i en udsat mur i stuen, men inden længe gjorde hun det klart, at 'vi er ikke her for at tale om muren', og forklarede: 'Vi er her for at tale om denne dør.'

Derfor forsøger Lindsay at give seere og følgere at det bedst mulige overblik over bygningen, mens hun viser den omtalte dør frem.

Hun åbnede derefter døren for at afsløre en træbarriere, der forhindrede en øjeblikkelig udsigt til det, der lå ud over. Barrieren dækkede dog ikke hele dørens længde, og det står hurtigt ganske klart, at et sæt trapper var blevet dækket til ved hjælp træ, hvorfor vides dog ikke endnu - det skriver Unilad.

Lindsay henledte også opmærksomheden på nogle, om hun beskriver det 'meget retro klistermærker', der dekorerede døren, før hun indrømmede, at hun “ingen idé har om, hvad der gemmer sig bag facaden”

Hun besluttede sig derfor at spørge sine seere om de mente, at hun skulle prøve at finde ud af, hvad der lå bag den gamle og mystiske barrikade.

Eftersom de fleste seere var ganske nysgerrige, og havde meget lidt på spil personligt, opfordrede de andre brugere naturligvis til, at trappen skulle udforskes.

I en opfølgende video sendt den næste dag, lovede Lindsay, at hun ville forsøge at udforske trappen, men at hun var for meget af en 'lille baby' til at gøre det alene.

Hun sagde: "Alle jer der kommenterer om spøgelser og ånder, og alle de former for mærkelige væsener, der kan opstå, når jeg går ind i dette rum ... Jeg er ikke villig til at gøre det alene. Min kæreste er ude af byen for at arbejde, han vil være tilbage snart, når han ankommer vi vil gå ind sammen,”

Lindsay udtrykte håb om, at trappen skjulte 'et hemmeligt rum' eller 'en krukke med guld’. Om dette er tilfældet må tiden vise, men Lindsay har så godt som lovet at udforske det mystiske rum, og hvem ved hvad kvinden og hendes kæreste kan finde, i så gammel en bygnings krogede hjørner.

Læs også

Dyrevenner i aktion: Redder over 800 babyskildpadder fra kloakken