Harry kommer med vild indrømmelse

Foto: Shutterstock.com.

I et nyt interview med Meghan Markle og Harry løfter den forhenværende prins sløret for den bekymring, der er årsagen til, at parret træder tilbage som fremtrædende medlemmer af det engelske kongehus.

Den 7. marts forventes et interview med Meghan Markle og den forhenværende prins Harry at få premiere på den amerikanske tv-kanal CBS.

Læs også

Nu er der nyt om coronapasset

I interviewet afslører prins Harry, at tanken om, at parret risikerer samme tragiske skæbne som hans mor, Prinsesse Diana, er årsagen til, at de har sagt farvel til livet som kongelige.

“Min største bekymring var, at historien ville gentage sig,” siger Harry i interviewet ifølge Se & Hør.

Sidste år blev det meldt ud, at parret ville træde tilbage som fremtrædende medlemmer af det engelske kongehus. I første omgang drejede det sig om en såkaldt prøveperiode. Den er nu udløbet, og tiden som kongelige er nu helt slut.

“Min største bekymring var, at historien ville gentage sig,” siger Harry i et nyt interview. Foto: Shutterstock.com.

I et klip fra interviewet, hvor Meghan Markle og Harry deler deres historie med Oprah Winfrey, fortæller Harry, at det har været hårdt.

“Du ved, jeg er bare virkelig lettet og glad for at sidde her og tale med dig med min hustru ved min side, for jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan det må have været for hende at gå igennem alt det alene dengang,” forklarer han.

Prinsesse Diana levede et liv, hvor medierne konstant var på jagt efter hende, og det hele endte alt for tidligt, da hun døde i en bilulykke som 36-årig.

“Det har været ufatteligt hårdt for os begge to, men i det mindste havde vi hinanden,” fortæller Prins Harry i klippet, som du kan se her. 

Farvel til det royale

“Hertugen og hertuginden af Sussex (prins Harry og hertuginde Meghan, red.) har bekræftet over for hendes majestæt Dronningen, at de ikke vender tilbage som arbejdende medlemmer af den kongelige familie," sådan lyder det i en pressemeddelelse, der er udsendt af det engelske hof den 19. februar. 

Det betyder, at dronning Elizabeth har inddraget parrets ærestitler og protektioner, som parret ellers har haft. Disse foræres af dronningen til medlemmer af den kongelige familier, men hun kan altid inddrage dem igen. 

Protektionerne og titlerne vil blive omfordelt til de andre medlemmer af den kongelige familie. 

Afslutningsvis tilføjes der i pressemeddelelsen:

"Mens alle er kede af deres beslutning, så forbliver hertugen og hertuginden meget elskede familiemedlemmer."

Læs også

Nu er det bekræftet: Det er slut med Harry og Meghan

 

 

 

Dagens Gossip