Harry og Meghan har specielt navn i tankerne til deres kommende datter

Foto: Fd/©francis Dias/Ritzau Scanpix.

Prins Harry og Meghan Markle venter en datter, som de har fundet et ganske særligt navn til. Det afslører en royal kilde tæt på parret.

I nærmeste fremtid kan hertuginde Meghan Markle og prins Harry byde endnu et barn velkommen til verden.

Læs også

Niels og Stine fra 'Landmand søger Kærlighed' deler endnu en kæmpe nyhed

Inden længe bliver de nemlig forældre til deres andet barn. Denne gang en lille pige. 

En royal kilde har afsløret, at parrets datter ifølge terminen vil blive født på en helt særlig dag. Derudover er det også blevet afsløret, at 39-årige Meghan og 36-årige Harry har et ganske særligt navn i tankerne. 

Det har en kildetæt på parret afsløret overfor The Sun

Ifølge kilden har Meghan termin torsdag den 10. juni. Årsagen til, at det er en særlig dag er, at det er dagen, hvor prins Philip ville være fyldt 100 år. Han afgik ved døden 9. april i år. 

The Sun skriver, at kilden har afsløret, at parret endda påtænker at give deres lille pige et navn, der hylder og ærer prins Philip. Det skulle primært være et ønske fra prins Harry, som var meget tæt med prins Philip. 

Kilden har afsløret, at parret overvejer at kalde den lille pige for Pip. Det er dog ikke det eneste navn, der er med i overvejelserne. De overvejer nemlig også at give hende navnet Lily. Dette skulle være som hyldest til dronning Elizabeth, da hendes kælenavn i kongefamilien er Lilibet. 

På Valentinsdag i februar i år afslørede parret, at de ventede endnu en baby. 

Afsløringen skete med et sort/hvid-billede, der blev delt på Instagram, hvor det tydeligt kunne ses, at Meghan var gravid med parrets andet barn. 

Undervejs i graviditeten har Meghan Markle været åben omkring sine følelser og tanker om den ufrivillige abort, som hun var igennem, mens deres søn, Archie, fortsat var helt lille. 

Hun afslørede tidligere på året, hvordan hun kunne mærke, at hun ufrivilligt aborterede, mens hun var i færd med at skifte Archies ble. 

"Efter at have skiftet hans ble kunne jeg mærke en skarp krampe. Jeg faldt ned på gulvet med ham i mine arme og nynnede en vuggevise for at holde os begge i ro," udtalte hun, og fortsatte: 

"Jeg vidste, mens jeg holdt mit førstefødte barn, at jeg mistede mit andet."

Læs også

Mette Frederiksen tager afsked

I nærmeste fremtid bliver parret dog endelig beriget med deres andet barn, som de altså endnu ikke har fundet et navn til.