Harry Potter-stjerne afslører kræftsygdom

Foto: Warner Bros And J K Rowling/Mary Evans Picture Library/Ritzau Scanpix

For 18 måneder siden blev Harry Potter-stjernen Julie Walters diagnosticeret med cancer. Det afslører hun nu i et interview, hvor hun også har en fantastisk nyhed.

Gennem samtlige Harry Potter-film har film-seerne stiftet bekendtskab med Julie Walters, der indtog rollen som Ron Weasleys mor, Molly Weasley.

I løbet af de otte film opbygger man et kærligt forhold til den omsorgsfulde moder, der vil gøre alt for at beskytte sine børn. Derfor er der sikkert også mange der vil glædes over at høre, at hun ikke længere er ramt af den kræftsygdom, som hun ikke havde fortalt omverdenen om.

Læs også

Mor skulle have vasket bil: Fik en rystende oplevelse i stedet

I et interview med BBC afslører den 69-årige Julie Walters, at hun har været ramt af kræft i 18 måneder.

Hun tog til lægen fordi hun følte ubehage i maven, og fordi hun døjede med forstoppelse. Det udviklede sig efterfølgende til mavesmerter, halsbrand og opkast. 

Hun blev derefter CT-scannet, og resultaterne af den scanning sendte hende til en mavetarm-kirurg, der kunne fortælle hende, at hun havde fået tarmkræft.

“Jeg tænkte ‘Det er latterligt, de må have lavet en fejl’, jeg kunne bare ikke tro på det. fortæller skuespilleren til BBC.

Rigtig gode nyheder

Lægerne informerede hende om, at hun var blevet ramt af stadie tre kræft med to store svulster i tarmene.

Heldigvis så er der i dag rigtig gode nyheder fra Julie, der efter en operation, hvor hun fik fjernet 30 centimeter af sin tyktarm, nu er blevet kræftfri igen.

“Jeg er lige blevet scannet, og jeg er kræftfri,” lyder det i stor jubel fra skuespilleren.

Her på redaktionen ønsker vi Julie Walters tillykke med hendes positive resultat, og vi krydser fingre for, at den ikke vender tilbage igen.

Læs også

Mange tusinde danskere kræver: Udlændinge skal automatisk have statsborgerskab efter 10 år

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip