"Harry Potter"-stjerne venter sit første barn

Foto: Shutterstock

Hun har tidligere medvirket i "Harry Potter", og nu har hun igen al grund i verden til at trække på smilebåndet.

Den 32-årige skuespillerinde Afshan Azad, der nok er bedst kendt for sin rolle som Padma Pati i de meget populære "Harry Potter"-film, og hendes husbond, Nabil Kazi, har løfet sløret for en familieforøgelse. 

De venter nemlig deres første barn. 

Det har Afshan selv bekræftet på sin Instagram-profil.

Læs også

Bubber fik hård besked af lægen: Det er kræft

Foto: Instagram

"Nu er hemmeligheden ude – jeg skal være mor!!!," skriver hun i opslaget, der også viser et billede af parret, der sammen holder om hendes voksende babybule. 

Hun fortæller endvidere, at der såmænd ikke er så længe til, at det kommer til at ske. Hun har derfor modtaget masser af lykønskninger, hvilket skulle have været meget overvældende, men selvfølgelig også rart.

Parret bandt knuden og blev gift tilbage i 2018, hvor de sågar holdt to ceremonier, da man ønskede at fejre begge deres kulturer.

Afshan, som tidligere nævnt, har medvirket i "Harry Potter", men hun arbejder såmænd ikke længere i branchen, om end hun havde stor succes i fem af filmene. 

Hun har nemlig i stedet valgt at kaste sig over livet og karrieren som influencer.

Rupert Grint, der spiller rollen som Ron Weasley i "Harry Potter"-filmene, kunne sidste år dele samme nyhed. Han kunne nemlig i april sidste år fortælle, at han og Georgia Groome ventede sit første barn.

Han har dog også fortalt om sin tid som børnesjerne. Han spillede nemlig Harry Potters rødhårede ven, og han fortalte, at oplevelsen ikke altid var lige god. 

Rupert følte, at det aldrig sluttede. Han havde ikke tid til at se noget andet, og man kom bare tilbage hvert år og så de samme mennesker.

Læs også

Facebook undskylder: Fjernede by på grund af sit navn

 

Dagens Gossip