Hendes ældste søn fylder snart 12 år: Nu gør hun sig klar til at få sit 12. barn

Foto: Instagram

En kvinde gør sig klar til at byde sit tolvte barn velkommen til verden. Det vil fuldende hendes børneflok på 12 stk., der alle er 12 år eller derunder.

37-årige Courtney er snart klar til at byde sit tolvte barn velkommen til verden. Hun har afsløret, at hendes mand håber, at det bliver en pige. Det vil nemlig betyde, at de har seks drenge og seks piger. Selv håber Courtney, at hun er klar til endnu en dreng.

Læs også

Efter lang strid: Nu dropper Rema 1000 dette produkt

Og hvis du spekulerer på, om en mor til 11 børn nogensinde får sig en pause, så er svaret 'nej'. Ikke nok med, at hun er mor for dem, så hjemmeunderviser hun også dem alle.

Foto: Instagram

Den 37-årige har sjældent være uden en gravid mave eller en nyfødt i de 13 år, hun har været gift med præsten Chris Rogers. Parret har en bil med plads til 15 personer og bor alle i et hus med tre soveværelser i Santa Fe County i New Mexico.

Parret planlægger dog at få sig lidt mere plads, når de byder deres tolvte barn velkommen.

Efter at have født sit 11. barn i november 2020, sagde Courtney til Daily Mail, at hun ville blive ked af det, når hun stoppede med at få børn.

Foto: Instagram

"Jeg elsker at være mor, og jeg vil virkelig gerne have en til. Vi venter nok et år eller to med at prøve," sagde hun.

Det ser ud til, at de hengivne forældre ikke helt kunne vente, for inden længe kan de nemlig byde velkommen til deres barn nr. 12.

Parret har valgt at fortsætte deres tendens med at give deres børn navne, der starter med 'C'. Clint er navnet på deres ældste barn, som er efterfulgt af Clay, Cade, Callie, Cash, tvillingerne Colt og Case, Calena, Caydie, Coralee, samt Caris. 

Foto: Instagram

Courtney dokumenterer den store families liv på sin Instagram-profil, hvor hun går under navnet @littlehouseinthehighdesert.

"Lige siden jeg blev mor, er det bare blevet mit liv, og jeg nyder det og elsker hvert minut," sagde hun et i nyligt interview med britiske Daily Mail.

"Selvom jeg har så mange børn, er jeg typen, der vil blive ked af det, når jeg får mit sidste og vil værne om hvert øjeblik."

Foto: Instagram

Hendes barn nr. 12 vil ankomme på stort set samme tidspunkt, som når hendes ældste barn fylder 12 år, afslørede hun.

Læs også

Overdængede mand med glimmer: Så røg de i fængsel

"Vi er så spændte, da vi har ønsket os 12. Jeg er meget taknemmelig for, at det sker, og børnene vil stadig være tæt på hinanden aldersmæssigt," lød det fra hende.