Hendes børn 'opførte sig som forkælede møgunger' på ferien: Det fik hende til at træffe voldsom beslutning

Nicolai Busekist

4 uger siden

|

15/06/2024
Udland
Foto: Engin Akyurt / Unsplash
Foto: Engin Akyurt / Unsplash
En mor har afsløret, at hun traf en voldsom beslutning, fordi hendes børn 'opførte sig som forkælede møgunger' på ferien.

Dagens topnyheder

En frustreret mor har delt vandene på internettet, efter hun afslørede, at hun aflyste deres ferie efter en dag, fordi de ikke ville opføre sig ordentligt. Den anonyme mor til tre delte sin historie på det kendte Reddit-forum 'Am I The A**hole'.

Historien involverer søskenderivalisering, børn der opfører sig som forkælede møgunger, og et skænderi mellem mand og kone. Det har fuldstændig splittets folks meninger om, hvorvidt hun tog den rigtige beslutning.

"Min mand og jeg har 3 børn: dreng på 9 år, dreng på 8 år, og pige på 3 år. Drengene driver os til vanvid. De skændes som hund og kat. Jeg forstår søskenderivalisering, men det er blevet så slemt, at det forstyrrer os alle, hver dag," skrev hun på Reddit ifølge Tyla.

"Jeg fortalte allerede min mand i sidste uge, at jeg ikke var sikker på, om ferien var en god idé. Min mand lukkede ned for det næsten med det samme, og tingene gik videre som planlagt. De fik så mange påtaler om, hvad de ikke skulle gøre, da vi nåede frem til huset, men de gjorde alt forkert fra starten af."

Du undrer dig sikkert over, hvad deres opførsel indebar. Måske du tænker, at det da umuligt kan have været så slemt.

"Sko på de hvide møbler? Tjek. Løb i huset? Tjek. Jeg vendte ryggen til i 2 sekunder, og den 8-årige kastede en kasse kridt i poolen for at forhindre sin bror i at få den. Vi gik ud til frokost, og de var ude af kontrol i restauranten," skrev hun.

"Vi tog på stranden, og de opførte sig som forkælede møgunger. Nægtede solcreme. Skændtes om legetøj. Pressede den til grænsen ved at gå længere ud i vandet, end vi havde sagt. Bandede."

Derefter besluttede moderen, hvad straffen skulle være. Hun valgte ganske enkelt at afslutte deres ferie efter kun et døgn.

"De ødelagde det fuldstændigt for alle. Intet havde virket, og jeg sagde til min mand, at vi skulle hjem - hovedsageligt fordi de skulle mærke en rigtig konsekvens," afslørede hun.

"Min mand insisterede stadig på, at det ville blive bedre. Jeg satte foden ned og fortalte ham, at jeg ikke engang ønskede at være der, så enten rejste jeg, eller vi gjorde det alle."

Hendes børn brød derefter ud i gråd og 'lovede' at opføre sig ordentligt, men det var for sent.

"Så vi tog afsted - mindre end 24 timer inde i en 4-dages ferie. Halvdelen af turen hjem græd de, og min mand gav mig stort set den kolde skulder hele vejen. Næsten ingen kan lide mig lige nu undtagen min 3-årige. Har de ret?" spurgte hun.

Forståeligt nok holdt folk sig ikke tilbage med at dele ud af deres meninger.

"Læg reglerne, sæt konsekvenser for dårlig opførsel, og følg op hver gang. De er kun børn én gang, og det er nu, at det er tid til at forhindre dem i at blive forkælede voksne," skrev en bruger.

"Gør det godt igen for datteren. Vis at hun ikke skal lide under konsekvenserne af sine brødres opførsel. Demonstrér overfor drengene, at hvis de opfører sig anderledes, vil de blive behandlet anderledes," skrev en anden.

"Det er ekstremt klart, at de ikke bliver ordentligt disciplineret," lød det fra en anden.

"De er under 10 år. Jeg giver fuldstændig skylden til forældrene," kommenterede en fjerde.