Hendes mand nægtede at have lagengymnastik før ægteskab af særlig grund: 'Jeg fandt ud af hvorfor på vores bryllupsrejse'

17/10/2023 16:05

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En nygift kvinde fandt ud af på bryllupsrejsen, hvorfor hendes mand ikke ville have lagengymnastik før ægteskabet.

Mest læste i dag

Ofte er det af religiøse årsager, at man beslutter at vente med sjov under lagnerne til ægteskabet. Det har det dog ikke været i dette tilfælde.

Derimod fandt en nygift kvinde ud af, at hendes mand havde ventet med lagengymnastikken af en helt anden årsag. Ifølge Daily Mail opdagede hun på deres bryllupsrejse, at hans vedhæng er 'mikro'.

Den 27-årige kvinde har selv delt sin historie i et opslag på forummet Reddit. Her skriver hun, at hendes fem år ældre mand plejede at afværge hendes tilnærmelser og hævdede, at han var 'gammeldags på den måde'.

Men efter at have opdaget, at det ikke handlede om, at han var gammeldags, føler hun sig såret. Hendes mand har nemlig løjet for hende om, hvorfor han ville vente med intimiteten. Det viser sig nemlig, at det skyldes, at han ikke er helt så veludstyret.

"Så vi var kun kærester i seks måneder. Vi har været forlovet i yderligere seks måneder og er lige blevet gift i lørdagens. Jeg er bogstaveligt talt lige kommet tilbage fra min bryllupsrejse for et par timer siden," skriver hun på Reddit.

Kvinden fortæller også, at hendes mand ikke er religiøs. Derimod har han hele tiden hævdet at have 'gammeldags' overbevisninger om at gemme sig selv til ægteskabet.

"Vi var tæt på at fjolle rundt et par gange, men det gik aldrig specielt langt. Jeg prøvede, men han stoppede altid, fordi det gik 'for vidt'," fortsætter hun.

I opslaget fortæller hun også, at hun på bryllupsrejsen opdagede, at hendes mands vedhæng kun måler lidt over tre centimeter, føler hun sig såret. Derfor spørger hun på Reddit, om det er berettiget, at hun er vred på ham.

"Er jeg et r**hul for at tolke på det her? Og at være ked af, at jeg ventede til min bryllupsrejse for at finde ud af, at han nok ikke er så 'gammeldags', som han selv siger, han er?" skriver hun.

Kvinden understreger, at det ikke er hendes hensigt at 'ville udskamme ham'. Faktisk skriver hun, at hun ikke engang ville vide, hvordan hun skulle 'åbne op om emnet'.

"Jeg opførte mig ærligt talt, som om intet var ud over det sædvanlige og gjorde det med ham, men… Jeg ved det ikke. Jeg føler mig lidt løjet for. Som en halv sandhed… Eller at noget er blevet bevidst tilbageholdt fra mig. Dette var mildest talt uventet," lyder det fra kvinden.

I kommentarsporet skriver flere, at det ikke kun er størrelsen på mandens vedhæng, der er problemet. Derimod handler det om, at hun ikke kan stole på ham.

"Dette er et alvorligt tillidsproblem. Det er ikke størrelsen, det drejer sig om her. Det er det faktum, at han ikke stolede nok på hende til at fortælle hende det, og at hun nu ikke an stole på, at han ikke er uærlig," skrev en person.

"Wow… Og dette er grunden til, at du ikke venter til ægteskabet med at have lagengymnastik," skrev en anden.

En anden person påpegede, at kvinden begik en fejl ved at gifte sig med sin mand efter blot seks måneders forhold.

"På nuværende tidspunkt tror jeg, at du har mange overraskelser foran dig. Gør dig klar, for du er lige blevet gift med en fremmed," lød det fra vedkommende.