Hendes søn blev erklæret død efter bilulykke: Pludselig sker noget helt uventet

Foto: YouTube

En mor, hvis søn blev erklæret død efter en voldsom trafikulykke, oplevede på første hånd, at mirakler virkelig sker.

Alt gik godt for La'Kisha Wells og hendes familie, og de følte selv, at de havde 'klaret det'.

Læs også

Medvirkede i populær Netflix-serie: Nu er han idømt 12 års fængsel

De havde købt deres første hjem, alle deres børn klarede sig godt i skolen, de havde en blomstrende virksomhed, og arbejde, som de var vilde med.

Fælles for familien var, at de tilskrev disse velsignelser til Gud. Og da La'Kishas søn, 15-årige Torianto Junior Brinson, blev erklæret død efter en frygtelig bilulykke, var det Gud, der bragte ham tilbage, mener hun.

"Et minut efter det skete, ringede min datter til mig, og hun var hysterisk. 'Mor, du skal komme her hen nu'. De var bogstaveligt talt rundt om hjørnet fra huset. Så vi kørte ned ad gaden. Måtte stige ud af bilen, løbe og så ham ligge der," fortalte hun til FOX 10 Phoenix.

Der var fire reddere på stedet, der forsøgte at genoplive teenageren, der ikke var ved bevidsthed. Herefter blev Torianto hastet til det nærliggende Texas Medical Center.

Men på hospitalet fik La'Kisha at vide, at der ikke var mere, de kunne gøre for at redde hendes blot 15-årige søn.

"Jeg kan huske, at jeg spurgte dem: 'Vil I bare lade min lille dreng ligge her?'," sagde hun.

Så hun besluttede sig for at overlade sagen til Gud, hvorfor hun begyndte at bede ved siden af sin søn, efter at han var blevet erklæret død.

"Jeg holdt hans hånd, og jeg bad og sagde til ham: 'Junior, jeg har brug for dig'. Et minut senere så jeg hans hånd bevæge sig," sagde hun.

Dette medførte, at hospitalet reagerede, og fik straks indlagt ham til en operation i hjernen.

Torianto overlevede, men var i koma i flere måneder. Det var svært for ham at bevæge sig, og han havde brug for hjælp fra to personer for at kunne gå. 

Men med tiden har han fået det bedre, og den dag i dag er han ikke længere begrænset af den forfærdelige ulykke.

"Det er hårdt nogle dage, når man tænker på fortiden, men at se, hvor han er nu, gør dig lidt gladere på hans vegne," sagde Brian Wells, der er far til Torianto.

At nå til det punkt, hvor han ikke længere var afhængig af hjælp fra andre, har dog ikke været nogen nem opgave.

Derimod har det krævet en masse kærlighed og omsorg fra dem omkring ham, samt hjælp fra personalet på TIRR Memorial Hermann.

"Vi lærte ham, hvordan man børster sin tænder, hvordan man tager et bad, hvordan man spiser. Jeg er lærer, så jeg begyndte at lære ham skolearbejde fra 4. klasse, at lære ham at forstå, hvad han læser og forstå matematik," fortalte hans mor.

Takket være de mange ekstratimer, han tog, inden han var involveret i ulykken, kan han afslutte gymnasiet før tid, selvom han missede et helt skoleår.

Hans mor har udtalt, at hun føler, at hun er forpligtet til at dele historien, da hun håber, at den vil få andre til at tro på Gud.

Læs også

Mor ender i pinlig situation: Så finder hun ud af, hvem der står bag

Hun håber, at folk aldrig vil miste troen på Guds kraft. Mens hun konstant fik at vide, at hendes søn aldrig ville komme til at gå eller tale igen, fortsatte hun med at tro, at Gud ville hjælpe ham.

 

Dagens Gossip