Henriette bliver distraheret, når hun skal sætte p-skiven: Du gætter ALDRIG hvor mange parkeringsbøder hun fik på én uge

26/04/2023 14:24

Emil Martesen

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Henriette må i den grad have en del færre penge mellem hænderne, når hun har fået betalt et hav af parkeringsbøder.

Mest læste i dag

Det er de fleste, der kan nikke genkendende til, at parkeringsbøder ikke er at skrive hjem om. 

Og med et hav af de apps, skal man efterhånden holde tungen lige i munden. For hvis man ikke helt er til stede i nuet, så har man en tendens til at glemme at sætte p-skiven. 

Og det må Henriette løfte sløret for, at hun har mærket på egen krop. 

Det løfter skuespillerinden sløret for i et opslag på det populære sociale medie Instagram, hvor hun ikke lægger skjul på, at hun med et smil på læben deler en række økonomiske tips. 

Det sker i kølvandet på, at hun har fået en masse parkeringsbøder. 

“I disse tider er det populært med økonomitips og da vil jeg gjerne dele mitt beste: husk i stressede uker å trykke start parkering i easyparkappen, ikke bare snurr hjulet. Hvis ikke får du med deg denne buketten hjem på freddan. God helg!”, lyder det fra den evigt populære norske skuespillerinde i opslaget. 

Og man forstår skam godt, at hun med et smil på læben deler dette tip. 

Hun pådragede sig nemlig ti parkeringsbøder på blot én uge. 

Og hvis man synes, at ti parkeringsbøder lyder helt vildt – så falder man helt af stolen, når man hører at skuespillerinden afslører at hendes rekord er 12 på én uge. 

Og opslaget er bestemt ikke gået ubemærket hen. 

Hun har nemlig fået at hav af kommentar, hvor folk med et smil på læben påpeger, at Henriette efterhånden burde på mængderabat. 

Du kan se opslaget ved at trykke her