Her er manden politiet mistænker som Maddies drabsmand

Her er manden, som politiet mistænker som drabsmand. Foto: Politiet

I 13 år har sagen om Madeleine McCann været en af de mest omtalte kriminalsager verdenen over. Rygterne om, hvad der skete med den lille pige, har været mange, men nu har politiet meldt ud, hvad de mener, der er sket med Maddie.

Politiet har kastet deres mistanke på en 43-årig tysker. Han er tidligere dømt for voldtægt og seksuelle overgreb mod børn.

Vigtigst af alt, så befandt tyskeren sig i det område, hvor den dengang tre-årige Madeleine McCann forsvandt.

Ikke nok med, at han var i området. Hans telefonoplysninger og vidneudsagn placerer ham på det selvsamme hotel, som Madeleine blev kidnappet fra i 2007.

Afsoner straf for voldtægt

Den mistænkte mand ved navn Christian Brueckner, sidder allerede nu i fængsel i Tyskland. Her sidder han på grund af flere længere fængselsstraffe, der tæller seksuelle overgreb mod børn, voldtægt af en ældre kvinde og narkohandel. I 2005 planlagde han voldtægt af en 72-årig amerikansk kvinde. Den forbrydelse fik han syv års fængsel for. Ligeledes blev han idømt 15 måneders fængsel i en sag om seksuelt misbrug af en mindreårig pige.

Læs også

Politiet: Madeleine McCann er død

Politiets fokus har nu centreret sig om tyskeren, fordi en 'ven' gik til politiet efter Christian Brueckner betroede sig til ham. Mistanken har været på manden siden 2017, hvor han fortalte en ven, at han vidste, hvad der var sket med Madeleine McCann. Det gik vennen videre til politiet med, og siden har politiet efterforsket sagen med Brueckner som hovedmistænkt.

Indbrud med formålet at stjæle

Bruekners telefon afslører, at han var på det samme hotel, som McCann i den tidsperiode, hun forsvandt. Politiet tror, at Brueckner brød ind på McCanns hotellejlighed med det formål at stjæle. Da han opdager den lille sovende pige, beslutter han sig for at kidnappe hende med et seksuelt motiv.

Derfor betragter politiet også den lille pige som værende afgået ved døden.

Læs også

Gennembrud i Madeleine McCann-sagen: Tysk mand mistænkt

Efterforskningen af tyskerens mobiltelefon, fortæller desuden, at han talte i telefon med en ukendt person. Denne person vil politiet meget gerne i kontakt med, og de har efterlyst det pågældende telefonnummer.

Det sidste vægtige indicie er, at Christian Brueckner minder om de fantomtegninger, der dengang blev udarbejdet af vidner, som havde set to mistænkelige personer omkring kidnapningstidspunktet. Det tæller heller ikke til tyskerens fordel, at han er kendt pædofil og har en lang og belastende kriminel forhistorie.

Læs også

Verden er i chok: Er dette Madeleine McCann?

 

 

Dagens Gossip