Her går lærer amok: Slår ung elev fordi han forlader klassen

Foto: YouTube

En overvågningsvideo, der viser en lærer, der slår en elev, har spredt sig på nettet.

Overvågningsvideoen viser en gymnasieelev, der er iført en hættetrøje på gangen på et gymnasium, hvor han bliver slået af en lærer.

Læs også

Lukasjenko har måske afsløret Putins planer: Dette europæiske land er muligvis næste mål

Hændelsen skete fredag i sidste uge på Jimtown High School, skriver WNDU.

Optagelsen starter med, at man ser den unge gymnasieelev, der går ned ad gangen med ryggen til kameraet.

Herefter ses læreren Mike Hosinski, der træder ud fra en gang i venstre side af videoen. Derefter sætter han farten op for at indhente eleven. 

Da de står ansigt til ansigt, ses læreren først give ham en reprimande, mens han peger på eleven. Herefter viser optagelserne, at Mike Hosinski slår eleven med sin højre hånd, hvorefter elevens hoved ser ud til at ramme væggen bag ham.

Eleven snubler senere og falder til jorden, da læreren forsøger at eskortere ham længere ned ad gangen.

Mandag morgen besluttede flere elever på Jimtown High School at nedlægge arbejdet for at støtte læreren Hosinski, der altid har været 'tilbagelænet uden temperament', fortalte en elev.

Hosinski har været lærer i næsten 40 år, og i 2020 blev han endda kåret til årets lærer på Jimtown High School.

Derudover er der også blevet oprettet en Facebook-side, der har til formål at støtte ham. Den tiltrak hele 575 medlemmer, men er efterfølgende blevet slettet.

Hosinski havde tidligere givet besked om, at han ville på pension i juni. Skolebestyrelsen godkendte en pensionspakke til Hosinski med øjeblikkelig virkning på et møde mandag aften.

Til trods for hans handlinger, var der mange, der var mødt op for at støtte den mangeårige lærer mandag aften.

"Det skete. Vi er ikke stolte af det, men jeg bakker stadig op om Mike Hosinski," sagde en forælder.

"Han har haft 40 gode år, og at denne ene hændelse skal plette hans omdømme... Han har det virkelig skidt for tiden... Det er det, jeg er ked af. Han er en god fyr," sagde hans tidligere kollega Terry Hilyard.

"Og dette rum er fyldt med personer. Det føles mere som om vi læser en lovprisning, end det er en afslutning. Der er en grund til det, fordi han havde den slags indflydelse på sit samfund. På hver person herinde," sagde en anden forælder.

Der var endda flere af de fremmødte, der mente, at det var skolens ledelse, der havde skylden.

"I de fire år, hvor jeg har været her, har jeg set disciplinen falde. Hvert år bliver eleverne mere oprørske og behandler personalet dårligt," sagde en elev.

"Med ordentlig administration kunne situationen muligvis have været forhindret," lød det også.

Ydermere var der også folk, der skød skylden på drengen, som angiveligt skulle være blevet bortvist fra flere andre skoler.

"Knægten er angiveligt blevet bortvist fra Concord, fra Elkhart Schools og fra Jimtown Schools i det første semester. Han kom tilbage i januar og er efter sigende blevet sendt på kontoret 30 gange," sagde en forælder.

Læs også

Vandt $10 millioner i lotto: Tre år efter skete der noget helt utroligt

Elkhart County Sheriff's Office fortsætter med at undersøge sagen sammen med Indiana Department of Child Services.

 

Dagens Gossip