Her skal du ikke tage en selfie: Kostede 11.000 kr. og lang karantæne

Foto: Shutterstock.com

Det plejer ikke at koste noget som helst, når man tager en selfie. Det gjorde det dog for en ung franskmand, der nu skal betale 11.000 kroner, mens han også har fået karantæne på et halvt år.

I gamle dage var det nok svært at forestille sig, at det en dag ville blive voldsomt populært at tage en selfie. De fleste mennesker ville hvert fald kigge underligt på en, hvis man pludselig vendte det store kamera mod en selv, og billeder af den slags ville hvert fald ikke blive sat i familiens fotoalbum.

I dag er det dog sindssygt populært med selfies, især med de sociale mediers fremtog, hvor det for mange gælder om at gøre sin egen person mere kendt. Det kan dog gå for langt med selfier, det har man desværre set adskillige gange før, hvor unge mennesker er omkommet, fordi de forsøget tage en selfie på kanten af et stort bjerg, eller en selfie med et vildt rovdyr.

Helt så galt gik det dog ikke, da en ung fransk mand ville have et selfie med sit helt store idol, Kyllian M’bappe fra det franske storhold, Paris Saint-Germain.

Læs også

Ung kvinde mister livet: Tabte sin smartphone i badekarret

Tilbage i marts valgte den unge PSG-fan nemlig at løbe ind på banen, da hjemmeholdet PSG havde besøg af Toulouse i den franske liga, og her løb han hen til verdensstjernen, men sin telefon i udstrakt arm.

Hovedpersonen M’bappe havde umiddelbart ikke noget imod at stille op til en selfie, selvom kampen faktisk var i fuld gang, til gengæld synes vagterne ikke, at det var en specielt god ide.

De fangede derfor den unge franskmand, hvorefter han blev anholdt og ført ud af stadionet.

Får ikke lov til at se billedet

Siden da har der ikke været mere snak om den unge franskmand, men det er der til gengæld nu, da der for få dage siden faldt dom i sagen. Ifølge det franske medie AFP er manden blevet idømt en bøde på €1.500 (11.200 kr) og et halvt års karantæne fra samtlige fodboldstadioner i landet.

Desuden beslaglagde politiet den mobiltelefon, som manden havde brugt til at tage billedet med, og dermed fik han ikke engang mulighed for at se selfien, som han havde taget.

I retten fortalte PSG-fanen, at han ikke havde intentioner om at stoppe spillet, og at han troede, at der blev fløjtet til pause, da dommeren fløjtede sidst i første halvleg. Det var dog ikke tilfældet, og derfor afbrød han spillet. Noget der blev lagt vægt på i domsafsigelsen.

I sidste ende kan den unge mand dog være ganske tilfreds. Han kunne nemlig have endt med en langt højere bødestraf.

I Danmark bliver man konsekvent straffet med en bøde på 10.000 kroner, hvis man løber på banen under en Superligakamp.

Læs også

Først vandt han over kræften, så vandt han 31 millioner i Lotto

 

 

Dagens Gossip