Heroisk hund redder ejer fra hajangreb

En heroisk pitbull reddede sin ejer, da denne havde fanget en stor haj. Hajen slap dog fri og bed sig fast i mandens ben, og så måtte 'Darby' til undsætning.

Hvis man nogensinde skulle være i tvivl om, hvem der er mandens bedste ven, så skal man bare spørge fiskeren James White, der var ude at fiske ved Bodega Bay-kysten i Sonoma County Californien.

James fik pludselig bid på sin fiskestang, og han brugte hele 10 minutter på at få hevet sin fangst i land. Det viste sig dog at være noget lidt andet end forventet, da James pludselig stod med en 180 centimeter lang Syvgællet haj.

Fiskeren løftede sin fangst op, så han kunne få krogen ud af munden, men i samme øjeblik fik hajen fristet sig fri, hvorefter den endte på jorden og satte tænderne i James’ ben.

Læs også

Kvinde fanget på kamera: Smed pose fyldt med hundehvalpe i skraldespand

Hajen fik rigtig godt fat, og punkterede med det samme en blodåre, så det fossede ud med blod.

“Med det samme var der blod over alt. Det første bid punkterede en blodåre,” fortæller James til det amerikanske medie NBC.

Så kom hunden til undsætning

James begyndte at råbe efter hjælp, men de nærmeste mennesker var et par fiskere, der var flere hundrede meter væk, og James havde alvorligt brug for hjælp.

Heldigvis hørte James’ 45 kilo tunge Pitbull, at ejeren var i nød, og den sprang derfor ud af det åbne vindue i bilen, og kom James til undsætning.

Darby var ikke bange for den store haj, og den bed fat i gællerne på det store rovdyr. James var dog bange for sin hunds sikkerhed, og bad derfor Darby om at gå væk.

“Jeg sagde til ham ‘Gå væk’ og så gik Darbu hen bag ved hajen og greb hårdt fat i halen. Her trak han baglæns og trak hajen med sig, indtil den slap mit ben,” fortæller James.

Derefter fik James’ hurtigt sendt hajen tilbage i havet igen, inden James selv måtte forbi en tur på hospitalet, hvor han kunne blive lappet sammen.

Læs også

Så kom frygtet ændring: MobilePay indfører månedligt gebyr

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip