Hjemløs mand risikerer alt for at redde sin hund: 'Han er det eneste, jeg har tilbage'

Foto: GoFundMe

En hjemløs satte sin hund over sig selv – og det resulterede i, at han selv havnede på hospitalet

For et par år siden måtte Jay Mitchell gå gennem en svær periode i sit liv. Ifølge Star Tribune døde hans elskede kone, som han havde været gift med i 27 år, af kræft i december 2018. 

Læs også

Troede at 4-årige Oscar havde fået skoldkopper: Viste sig at være meget værre

Efter hans kones død, ønskede han at give hende den bedst mulige afsked. Desværre var han ikke synderligt velhavende, hvorfor han besluttede at bruge alle sine penge på sin kones begravelse. 

Hans kone fik en værdig afsked, men desværre betød det, at han ikke længere havde råd til at betale sin egen husleje. Det førte til, at han blev smidt på gaden. Da han intet sted havde at bo, måtte han bo i sin bil med hunden Hero. 

Efter at have mistet sin kone, var den 10-årige Hero, der er en blanding af en labrador og en golden retriever, alt hvad Jay havde tilbage. 

Foto: GoFundMe

"Han er alt, jeg har tilbage her i verden," sagde Jay til Star Tribune.

Minnesota kan være et hårdt sted at bo om vinteren. Men når man bor i sin bil, er det bestemt ikke lettere. Derfor oplevede Jay også mange kolde nætter i bilen, hvor han forsøgte at gøre alt, for at holde sin hund varm. 

Situationen for Jay og Hero blev værre og værre. Til sidst måtte Jay kontakte en lokal kirke, der hjalp med et hotelværelse til dem. Det var dog først her, at han forstod situationens alvor. 

Foto: GoFundMe

Jay var nemlig tvunget til at tage på hospitalet, selvom han helst ville blive ved sin hun. Årsagen var, at han var blevet ramt af kuldeskader flere steder på kroppen. Selvom han selv havde det skidt, kunne han ikke tænke på andet, end Hero. 

Derfor trodsede han lægernes anbefaling og forlod hospitalet, da han ønskede at se til Hero. Kort tid efter modtog han dog et opkald, der skulle vise sig at vende situationen på hovedet. 

Opkaldet kommet fra et par fra Minnesota, der tog kontakt til Jay, da de ønskede at tilbyde, at Hero kunne bo hos dem, mens Jay var indlagt. Parret tøvede ikke et sekund med at hjælpe, da de hørte om Jay og Heros situation.

Foto: GoFundMe

Ikke nok med, at de tog sig af Hero, så startede parret, som hedder John og Julie Ganfield, også en indsamling. I løbet af ganske kort tid lykkedes det at samle 55.000 dollars sammen til Jay.

"Det er utroligt. Jeg troede, håbet var ude, og at jeg ville ende på gaden," siger Jay. 

Læs også

Kvinde fortæller uhyggelig hotelhistorie: Man skal aldrig åbne døren

 

Dagens Gossip