Kvinde fortæller uhyggelig hotelhistorie: Man skal aldrig åbne døren

Foto: @danidboyy1

Mange har svært ved at følge sig til rette, hvis de ikke er sammen med nogen, de føler sig trygge ved. Sådan en fornemmelse bliver ikke ligefrem hjulpet i den rigtige retning af at være alene på et hotel.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange, der føler sig utrygge, når man befinder sig alene på et hotel, hvilket kun bliver forværret, hvis man samtidig er langt væk hjemmefra. 

Og være langt væk hjemmefra, det kender flybesætningen i hvert fald til, hvorfra også oplysningerne stammer fra og som i hvert fald ikke er med til at lindre bekymringerne.

Læs også

Sygeplejerske hører en høj lyd og åbner døren til patients værelse: Fanger sin kollega gøre dette

Videoen kan ses nedenfor:

@danidboyy1

I struggled to sleep for days after I heard this story 💀 #storytime #cabincrew #truestory #creepy

♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya
I struggled to sleep for days after I heard this story 💀 #storytime #cabincrew #truestory #creepy

Igen er det TikTok, der er kommet i fokus, da det er via deres applikation, at brugeren, der går under navnet @danidboyy1, delte sin video, hvori hun kommer med en opfordring til sine følgere.

Hun siger nemlig i videoen, at man skal lade være med at åbne døren, hvis man hører underlige lyde, hvis man er alene på et hotel.

Hun forklarer yderligere i videoen, at hun, samt mange andre, som har et arbejde inden for netop denne branche, har oplevet at få fortalt adskillige hårrejsende historier. 

Men der dog især én historie, som har ætset sig fast i hukommelsen. 

"Der var denne person, som lige var landet og var meget træt, hvorfor hun bare ville sove med det samme," indleder hun.

Foto: @danidboyy1

"Hun blev dog på et tidspunkt meget frustreret og kontaktede receptionen, hvilket kom efter cirka en halv time, da hun kunne høre børnene, der legede foran hendes værelse, hvilket altså medførte, at hun ikke kunne falde i søvn."

"Receptionen meddelte hende, at det ikke kunne være rigtigt, da det udelukkende var hotellets medarbejdere, som måtte færdes i området, hvor kvinden havde værelse."

"Kvinden var stadig træt og lagde sig til igen."

Foto: @danidboyy1

"Men kort efter kunne hun igen høre børnene, som løb frem og tilbage ude foran værelset, mens de grinte. Men denne gang valgte hun at forlade sengen og selv efterforske, hvad der foregik." 

Kvinden åbnede derfor døren, rettede sit blik til begge sider, men hun så intet, ikke nogen børn, mens også støjen var forsvundet, hvorfor hun igen bevægede sig tilbage til sengen.

"Da hun havde lagt sig i sengen og forsøgte at falde i søvn, kunne hun dog igen høre lyden at børn, der løber rundt og griner." 

"Hun ringede derfor igen til receptionen for at fortælle dem, at støjen stadig fortsatte, og at hun var sikker på, at der var børn, som legede på gangen."

Foto: @danidboyy1

Men igen blev hun meddelt, at det ikke kunne være sandt, men at de undskyldte mange gange for støjen. 

"Hun var nu tydeligt frustreret, fordi hun bare ønsker at kunne sove. Hun valgte derfor at klæde sig på, så hun kunne gå ned til receptionen og tale med dem. 

"Personalet syntes ikke at tro på kvinden, efter hun sagde, at hun kunne høre nogen ude foran sit værelse, hvorfor hun til sidst bad om at se optagelserne fra overvågningskameraet."

Og det skulle være her, at situationen tog en meget uhyggelig drejning for kvindens vedkommende. 

Foto: @danidboyy1

"Hun kunne i optagelserne se sig selv åbne døren for at lade en lille dreng komme indenfor, hvorefter hun lukker døren igen."

Man bliver efterladt med mange spørgsmål, såsom hvad der er sket derefter, men også spørgsmålet om, hvor de andre børn var henne, eftersom hun var overbevist om, at der var tale om flere. 

TikTok-videoen svarer ikke på nogen af spørgsmålene, hvorfor man må slutte fred med faktummet om, at man måske aldrig får det at vide. 

Læs også

Redningsmand chokeret: 'Lad ham dø et andet sted'

 

Dagens Gossip