Hjerteskærende video: Hund forsøger at følge efter sin ejer, da den bliver forladt

En hjerteskærende video er blevet delt på nettet, da et overvågningskamera har filmet en kvinde, der efterlader sin hund bundet fast til en pæl. Hunden forsøger forgæves at komme tilbage til sin ejer.

Hvis der er noget, der er sikkert her i verden, så er det, at nogle mennesker aldrig har fortjent den kærlighed, de modtager fra menneskets bedste ven. Det er atter engang blevet bevist, efter at en kvinde forlod sin hund bundet fast til en pæl.

En overvågningsvideo er blevet delt på nettet, hvor man ser en kvinde komme gående med hendes søde sorte hund, der formentlig tror, at de blot er ude at gå en tur.

Læs også

Muslimsk mor kræver Aldi-sovs testet: Det smager af bacon

Kvinden binder derefter hundens snor fast til en pæl, hvorefter hun går hen mod sin bil. Her ser man, hvordan hun ivrigt forsøger at følge efter kvinden, der kort efter forlader stedet i sin bil.

Det sker oftere end man skulle tro det

Pælen hvor kvinden har bundet hunden fast, er foran Hot Springs Animal Shelter i Arizona, USA. Problemet er bare, at dyreinternatet er lukket i weekenden, og dermed kan hunden få lov at stå mutters alene i mere end et døgn.

Ifølge det britiske medie, The Mirror, så fortalte politiet, at kvinden havde efterladt en seddel ved siden af hunden, og at hun senere på dagen vendte tilbage med mad og drikke til hunden.

Se den hjerteskærende video i toppen af denne artikel

Ydermere skulle politiet have fortalt, at kvinden vendte tilbage til dyreinternatet senere på ugen, hvor hun fortalte, at hunden havde udvist en aggressive adfærd mod hendes datter og hende selv, og derfor ville hun af med den.

Politibetjent Chris Lackey fra Hot Spring Politi fortæller, at de er forholdsvis ofte, at de finder dyr, der er blevet efterladt foran et internat.

“Folk bliver desperate,” fortæller han, inden han uddyber, at det bestemt ikke er okay.

“Vi tolererer ikke, at dyr bliver efterladt og bundet fast til et hegn,” lyder det fra betjenten ifølge The Mirror.

Politiet har endnu ikke besluttet, om de skal sigte kvinden. Det er dog strafbart at efterlade dyr udenfor, da det går indover dyremishandling.

I skrivende stund bliver hunden passet af dyreinternatet, indtil de har fundet en ejer, der ønsker at tage sig ordentligt af den.

Sidste år dukkede en anden hjerteskærende video op, hvor en hund bliver efterlad i sin kurv midt på gaden. Her bindes hunden ikke fast, og den jagter derfor ejeren, der sætter sig ind i bilen og kører væk.

Læs også

Hjerteskærende video: Hund efterlades midt på gaden kort før jul

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip