Hollywood-stjerne afslører: Prins Harry i vild forvandling

Foto: Shutterstock.com

Skuespilleren Rob Lowe der bor tæt på prins Harry og hetuginde Megan afslører, at prinsen har gennemgået en udvikling med sit udseende.

I samme nabolag som prins Harry og hertuginde Meghan, bor skuespilleren Rob Lowe. Han fortæller nu, at prins Harry ser helt anderledes ud, end han plejer.

Læs også

Dolly Parton med besynderlig afsløring: Så længe bliver julepynten fremme

For snart et år siden, meddelte prins Harry og Meghan, at de trak sig som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus. Siden er der sket meget for parret - og ifølge Rob Lowe - heriblandt meget med Harrys udseende.

Foto: Shutterstock.com

Rob Lowe som også bor i Montecito i Californien bor nemlig ikke langt fra Harry og Meghan. Han fortæller i et interview i The late late show, at prins Harrys udseende har ændret sig drastisk. 

Som at se Lock Ness-uhyret

Han fortæller i interviewet at han kort tid forinden, var løbet ind prins Harry i et lyskryds. Rob Lowe siger at han ikke vil citeres for det, men at det altså så ud som om, at prins Harry havde fået sig en hestehale. 

“Jeg siger bare, at det for mig som tilfældigt forbipasserende så ud som om, at hans hår var blevet meget langt og trukket tilbage i - hvad jeg kun kan antage - var en hestehale,” fortæller han.

Den køber den britiske vært James Cordon dog ikke sådan uden videre. 

“Ved du hvad jeg tror, der skete? Jeg tror ikke, du så prins Harry,” siger han til Rob Lowe.

Dog hævder Rob Lowe at det med sikkerhed var prins Harry:

“Det var ham, det bliver jeg nødt til at sige. Jeg fulgte efter ham til hans hus for at se, om bilen kørte derind,” fortæller han.

Rob Lowe fortæller også, at prins Harry og Meghan kun bor omtrent 1,5 kilometer fra ham. Og at de har levet meget tilbagetrukket, så at se Harry ude i nabolaget er “som at se Lock Ness-uhyret”.

Læs også

Jim Lyngvild afslører: Min egen familie har slået hånden af mig

 

 

 

Dagens Gossip