Hun elsker at vise kroppen frem: Folk får et chok, når de hører hendes alder

Skrevet af Nicolai Busekist

25/02/2024
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En kvindelig model er vild med at vise sin krop frem i bikini, men folk får et chok, når de hører om hendes alder.

Mest læste i dag

Kathy Jacobs er vild med at vise sine grå lokker og sin tonede krop frem i bikini. Det fortæller hun på det sociale medie Instagram, hvor hun også afslører, at mange bliver overraskede over at høre hendes alder.

Der er mere end 220.000 personer, der følger Kathy på Instagram, hvor hun ofte deler letpåklædte billeder af sig selv. Mange af disse følgere holder sig naturligvis ikke tilbage med at overøse hende med positive kommentarer om, hvor smuk hun er.

I et andet opslag, hvor hun også viser sin tonede krop frem, bliver der sat spørgsmålstegn ved hendes alder. Faktisk er der ifølge Daily Star flere brugere, der har spekuleret i, om hun i virkeligheden kun er i midten af 20'erne.

Kathy er oprindeligt fra en lille by i Texas, men bor i dag i Californien, hvilket ikke er helt tilfældigt. Derimod besluttede hun sig for at flytte til Californien for at følge sin drøm om at blive model. Det gjorde hun allerede tilbage i 1980'erne.

Selvom det var hendes store drøm om at blive professionel model, fik hun aldrig sin karriere til at tage fart. Derfor tog hun til sidst en stor beslutning om at stoppe med det.

Derfor havde hun aldrig regnet med at skulle være model, men da hun var i midten af 50'erne besluttede hun sig for at give det et forsøg mere. Og det viste sig at være en rigtig god idé.

Foto: Instagram

Siden da har hun fået flere jobs som model, og hun har blandt andet været model for bikinier i det store amerikanske magasin Sports Illustrated. Ikke nok med det, så kan hun også bryste sig af at være den ældste model, der nogensinde er blevet brugt i magasinet.

Desuden har hun også været model i en musikvideo for det amerikanske band Green Day, hvilket naturligvis også er en stor bedrift for Kathy.

"Jeg var model i 80'erne i New York City. Jeg lavede også nogle ting her og der i Los Angeles," siger hun til Bored Panda.

"Men jeg havde givet op og fået et andet job, hvor jeg fejede gulvet i en Drybar. Jeg besluttede mig for at give det en sidste chance for cirka halvandet år siden."

"Jeg begyndte selv at ansøge om forskellige model- og skuespillerjobs, og jeg fik en del af dem."

Foto: Instagram

Nu har Kathy fået godt gang i sin karriere, hvorfor hun har travlt med både model- og skuespillerjobs. Faktisk er det gået så godt for hende, at hun har været nødt til at tilknytte en agent, der kan tage sig af denne del af forretningen.

Hvis du hører til den store gruppe af personer, der er overrasket over hendes udseende, har Kathy delt en række gode tips.

I denne forbindelse har hun understreget, at hun ikke er ekspert. Desuden har hun også været nødt til at tage højde for, at hun er diabetiker, hvorfor det naturligvis har indflydelse på hendes kost. Det har blandt andet betydet, at hun er stoppet med at spise kød og sukker, ligesom hun har skruet ned for indtaget af fisk.

Desuden forsøger hun også at holde sig fra at spise kulhydrater som brød, pasta, ris og kartofler. Hertil træner hun også fire gange om ugen for at kunne holde sig i form.