Hun er 45 år, men ser yngre ud, end da hun var 28: Nu deler hun sin helt særlige hemmelighed

Skrevet af Emil Martesen

13 uger siden

|

14/02/2024
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nu deler hun sin helt særlige hemmelighed.

Dagens topnyheder

Den polske dansemester, Ewa Szabatin, kendt fra "Dancing with the Stars", har taget sine følgere med på en bemærkelsesværdig rejse mod en sundere livsstil.

På Instagram har hun delt sin personlige transformation, der ikke kun viser en fysisk forandring men også en dyb indre forvandling.

Ved at sammenligne billeder fra fortiden med hendes nuværende udseende, illustrerer hun, at alder ikke er en hindring for at omfavne et sundere jeg.

Og hendes transformation er bestemt ikke gået ubemærket hen.

Følgere har været hurtige til at kommentere hendes forvandling, med bemærkninger der spænder fra beundring af hendes udholdenhed til overraskelse over den visuelle forandring.

Men spørger du hovedpersonen selv, så ligger den største forandring i hendes velvære og sundhed, snarere end i det ydre.

Hun foretrækker et 'sundere, mindre hævet jeg" frem for et liv fyldt med fester, alkohol og junkfood.

Og det har faldt på et tørt sted for dansemesteren.

Det har nemlig ikke kun påvirket hendes fysiske udseende men også hendes indre tilstand.

For at opnå denne bemærkelsesværdige forandring har Ewa Szabatin fulgt en række principper, som hun generøst har delt med sine følgere.

Disse inkluderer at opgive alkohol og junkfood, begrænse sukkerindtag, dyrke yoga, indføre morgenritualer, prioritere søvn, hudpleje, drikke rigeligt med vand, motionere regelmæssigt, praktisere taknemmelighed og tage passende kosttilskud.

Hendes morgenritualer alene er en blanding af meditation, opvarmning, bekræftelser, taknemmelighedspraksis og kolde brusebade.