Hun er verdens ældste: Dette er hemmeligheden bag et langt liv

Foto: Twitter

Hun er netop blevet verdens ældste.

Maria Maria Branyas Morera blev født i 1907. Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at hun har en del livserfaring at dele ud af. 

I den forbindelse har Maria fået hjælp af sin datter til at dele sine bedste livsråd med Twitter-folket.

Læs også

Forklaringen bag 6-årigs tegning får folk til at le: Kan du se, hvad det ligner?

Her har hun blandt andet delt sine tricks til at få et langt og lykkeligt liv: 

"Orden, ro, kontakt med familie og venner, kontakt med naturen, følelsesmæssig stabilitet, ingen bekymringer, ingen fortrydelse, masser af positivitet og at holde sig væk fra giftige mennesker," skriver hun og tilføjer: 

"Livet er ikke evigt for nogen... I min alder er et nyt år en gave, en ydmyg fejring, et nyt eventyr, en smuk rejse, et øjeblik af lykke. Lad os nyde livet sammen."

Foto: Twitter

Maria, som har tre børn, 11 børnebørn og 13 oldebørn, er nu verdens ældste nulevende menneske, efter at den 118-årige franske nonne Søster Andre desværre er død. 

Nonnen Lucile Randon, men som er bedre kendt som Søster André, blev dødt i 1904 og blev sidste år verdens ældste, efter at Kane Tanaka fra Japan døde i en alder af 119 år. 

Og man må sige, at hun var en født overlever. 

Den spanske syge kunne ikke få hende ned med nakken, og da hun blev smittet med coronavirus, trak hun blot på skuldrene. Og det er på trods af, at virussen dræbte ti beboere på hendes plejehjem.

"Jeg var ikke bange, fordi jeg ikke var bange for at dø," udtalte hun.

Læs også

Kvinde troede, hun havde nyresten: Viste sig at være noget helt andet

 

Dagens Gossip