Kvinde troede, hun havde nyresten: Viste sig at være noget helt andet

Foto: TikTok

En kvinde har afsløret, at hun troede, at hun havde nyresten, indtil lægerne fortalte hende, at det faktisk slet ikke var tilfældet.

Allison Rucker troede, at hun havde nyresten, men det viste sig, at det ikke var tilfældet. I stedet blev hun af lægerne informeret om, at hun var gravid i 37. uge.

Læs også

De to piger farede vild i skoven: Kort efter sker det utænkelige

Det fortæller hun i en video, hvor hun også afslører, at hun ikke så gravid ud, og at hun stadig fik sin menstruation. Hun var derfor helt uvidende om, at hun gravid, indtil lægerne fortalte hende om det.

I videoen fortæller hun også, at barnet efterfølgende har fået barnet Kam, lyder det fra det britiske medie The Sun.

"Da lægerne kom ind og fortalte mig, at min 'nyresten' faktisk var en 37 uger gammel baby," lyder det fra hende i videoen.

Allison har delt sin video, hvor man kan se, at hun holde sin nyfødte baby sine arme, med en lyd, der siger: 'Hold kæft - det er det ikke', hvortil der bliver svaret: 'Jo, det er det'.

Lyden fortsætter: 'Nej, det er det ikke', og hertil bliver der igen svaret: 'Jo, det er det'.

@allisonrucker81

literally how it went #babylove #newbornbaby #birthstory

♬ original sound - Taylor Dean
literally how it went #babylove #newbornbaby #birthstory

Videoen for Allison har tydeligvis overrasket mange, hvorfor den har fået mere end 270.000 afspilninger på ganske kort tid. Derudover har den også fået næsten 8.000 likes og flere hundrede kommentarer.

Allison har også delt en anden video, hvori hun går mere i dybden med det, da mange seere har givet udtryk for, at de ikke forstår, hvordan det kunne lade sig gøre.

I videoen deler hun en række billeder af sig selv med venner, hvor hun er på ferie i bikini, dyrker sport og er helt uvidende om, at hun faktisk har en baby i maven. Men hun kan desværre ikke svare på, hvordan det kunne lade sig gøre.

Læs også

Lønningsdag ramte tidligt: Det regnede med kontanter på motorvejen

"Forsøger stadig at finde ud af det. Vidste ikke, at jeg var gravid, før jeg fødte. Tog kun 8 kg på. Havde en form for blødning hver måned," siger hun i videoen.

 

Dagens Gossip