Hun fandt ud af, at hendes fætter købte pikante videoer af hende - så tog det endnu en uventet drejning

Skrevet af Nicolai Busekist

9 uger siden

|

24/03/2024
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En ung kvinde fandt ud af, at hendes fætter havde købt hendes pikante videoer - men det var tilsyneladende ikke alt.

Dagens topnyheder

27-årige Sharna Beckman, der er fra Australien, tjener penge på at sælge pikante billeder og videoer på nettet. Det har været en god forretning for hende, men det har ikke kun ført positive ting med sig.

Tilbage i februar opdagede hun nemlig, at hendes 35-årige fætter havde købt frække videoer af hende i mere end to måneder. 

Hun genkendte hans navn blandt køberne, hvorfor hun besluttede sig for at konfrontere ham med det. Den unge skønhed blev dog rasende, da hendes fætter nægtede, at det skulle have været ham.

I et interview med Daily Star fortæller hun om, hvordan det førte til et stort drama i familien, da hun anklagede sin fætter for førnævnte.

"Jeg talte for nylig med min mor om det, fordi hun havde set artiklen og konfronteret mig med det. Hun var væmmet og har talt med min onkel om situationen," siger hun.

"Min fætter beskylder mig for at lyve, hvilket jeg vidste ville ske. Min mor tror på mig, men min onkel tager min fætters parti. Det har forårsaget en masse drama, men det har været godt at få talt om det.

Foto: Instagram

Sharnas fætter er blevet ved med at holde fast i, at det ikke er ham, der har betalt for hendes videoer og billeder gennem en periode på mindst to måneder.

"Han prøvede at sige, at det ikke var ham, men at det faktisk var hans ven, som var gift, så han ikke kunne bruge sit eget navn eller kreditkort. Min fætter tilbød tilsyneladende bruge hans navn og kreditkort for at tillade denne anden fyr at være på min side," siger hun.

Sharna troede dog ikke på ham, og derfor bad hun også om et svar på, hvorfor han gik med til det i første omgang. Ikke nok med, at der blev abonneret på hendes profil, så blev der også betalt for yderligere indhold, herunder pikante videoer.

Foto: Instagram

"Jeg havde ærlig talt ondt i maven og var for flov til at fortælle nogen om det. Jeg ønskede ikke at skabe akavethed i familien. Så jeg fjernede min fætter fra min konto og blokerede hans beskeder," siger hun.

Sharna fortæller også, at hendes familie godt ved, at hun sælger billeder og videoer på nettet. Desuden siger hun, at de fleste bakker hende op i det.

"De fleste af min familie ved, at jeg er der og støtter det fuldt ud. De ved, at jeg tjener mange penge og har en masse frihed ved at bruge platformen. De har altid sagt, så længe jeg er glad, så er det fint for dem," lyder det fra hende.