Hun frygtede, at han ville være utro: Narrede ham til at få vanvittig tatovering inden polterabend

Foto: Privat

En kvinde har delt vandene, efter at have afsløret, at hun narrede sin forlovede til at få en tatovering af hendes ansigt, fordi hun frygtede, at han ville være utro.

En kvinde, der har brugernavnet @stephjaimes på det sociale medie TikTok, har i en video afsløret, hvordan hun narrede sin forlovede til at få en midlertidig tatovering af hendes ansigt, inden en polterabend.

I videoen kan man se, hvordan kvinden påfører tatoveringen på hans arm. Inden da har hun forklaret ham, at hun vil udføre et trick, der får hans blodårer til at være mere synlige.

Læs også

Kevin købte en brugt bil til sin datter - Brød sammen da han opdagede brev i handskerummet

"Jeg bestilte nogle tatoveringer af mit ansigt til min forlovedes polterabend. 10/10 en anbefaling," har Steph skrevet hen over videoen. 

Tatoveringen, som hun med succes får påført på sin forlovedes arm, har et billede af hendes ansigt og en tekst, hvor der står 'Beklager damer. Glo er optaget'.  

Da hendes forlovede så, at hun ikke var i gang med at udføre et trick på hans arm, men at hun derimod havde påført en tatovering, virkede han ikke ligefrem begejstret for det. 

Man kan derefter se i videoen, hvordan den kommende brudgom forsøger at skrubbe løs på tatoveringen, for at få den af. Da han finder ud af, at den ikke kan komme af, udbryder han: 

"Hvad er det! Det kommer ikke af. Det kommer slet ikke af."

@stephjaimes

I told him it was a nursing trick to make the veins pop out 😂 #fyp #foryou #fiance #bachelor #lasvegas

♬ original sound - stephjaimes
I told him it was a nursing trick to make the veins pop out 😂 #fyp #foryou #fiance #bachelor #lasvegas

Det kan godt være, at han ikke syntes, at det var specielt sjovt. Det var der dog en anden person i lokalet, der syntes, at det var. Ved siden af ham kan man nemlig se, at han forlovede griner løs. 

Siden videoen er blevet delt, har den fået mere end 4,3 millioner visninger. I kommentarfeltet er der dog delte meninger om det. Mange skriver, at de bestemt ikke er imponerede over, hvordan han reagerede på hendes prank. 

"Han bestod ikke mit 'vibe check'," skriver en bruger, mens en anden skriver: "Jeg kan IKKE lide hans reaktion på det." 

En tredje skriver endda følgende: "Gift dig ikke med ham."

Omvendt er der dog også mange, der tager hans parti og mener, at det ikke er specielt fedt gjort mod ham.

Læs også

Model raser: Jaloux personer fik min Twitter-profil lukket, fordi jeg er 'for lækker'

 

 

Dagens Gossip