Model raser: Jaloux personer fik min Twitter-profil lukket, fordi jeg er 'for lækker'

Foto: Privat

En model hævder, at hendes Twitter-profil er blevet lukket, fordi hun var 'for lækker'. Hun mener, at det er 'jaloux' personer, der har anmeldt profilen, fordi hun er 'mere attraktiv end dem'.

Der er intet nyt under solen, når man hører om personer, hvis profiler på de sociale medier lukkes ned, fordi de chikanerer andre brugere. 

For denne kvinde forholder det sig dog anderledes. Hun mener nemlig, at hendes Twitter-profil er blevet lukket, fordi hun er 'for lækker'.

Læs også

Putin har erklæret sejr

Whitney Paige Venable, har fortalt, at hun blevet udelukket fra det sociale medie i november 2020, efter at have været aktiv på platformen i over otte år. 

Den 26-årige model fra Florida, der har mere end 1,6 millioner følgere på Instagram, fortalte, at hun var 'chokeret' og føler sig 'diskrimineret' for at være smuk.

Foto: Instagram

"Udelukkelsen kom som et fuldstændigt chok for mig, da jeg aldrig havde brugt Twitter, bortset fra at skrive et par kommentarer om tv-serier, jeg så, eller dele billeder fra min Instagram-profil," fortalte hun til Jam Press. 

"En dag ændrede jeg mit coverbillede til et uskyldigt billede af mig, der viste min figur - men jeg var iført undertøj. Og pludselig blev min profil lukket." 

"Det fik mig til at føle mig diskrimineret, fordi der er meget værre billeder på Twitter. Nogen af dem ligner faktisk porno, som viser virkelige grafiske vinkler," fortsatte hun.

"Jeg er sikker på, at hvis ikke jeg så godt ud, ville billedet stadig være online. Jeg er overbevist om, at Twitter lukkede min profil, fordi jeg er lækker, og jaloux personer, der ikke er så attraktive, klagede eller sagde, at jeg promoverede noget seksuelt." 

"Det er ikke fair," lød det fra Whitney.

Foto: Instagram

Modellen hævdede, at hun flere gange kontaktede Twitter, fordi hun ønskede at appellere beslutningen. Hidtil har hun dog ikke været i stand til at få dem i tale. 

Hun første i sidste ende at lave en ny profil, men opdagede, at hendes IP-adresse var blokeret. Derfor købte hun en ny telefon og startede helt fra bunden. 

"Jeg føler mig ekstremt kede af det, fordi jeg var i stand til at samle næsten 100.000 følgere, og så blev jeg udelukket for ingen ting," sagde hun.

Læs også

Fly oversolgt: Rejsende tilbudt 70.000 kroner for at opgive deres sæder

"Og de vil ikke vende tilbage til mig. Jeg har klaget og klaget, men intet sker. Det er ikke mit problem, at nogle mennesker ikke er så flotte som mig," afsluttede hun. 

 

Dagens Gossip