Hun gav fyr 'et blæs' på køreturen: Så skete det, der ikke måtte ske

02/06/2023 17:27

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hun ville blot overraske fyren med 'et blæs', mens han kørte bil. Det endte med at gå helt galt.

Mest læste i dag

Hun er primært kendt for sine optrædener i voksenfilm. Sin kendisstatus herfra, har hun brugt til også at blive influencer i mere traditionel forstand. 

Hun er primært kendt for sine optrædener i voksenfilm. Sin kendisstatus herfra, har hun brugt til også at blive influencer i mere traditionel forstand. 

Angela White har dog ikke blot gang i sine eskapader, når kameraet er tændt. Det har hun for nylig afsløret i en episode af podcasten 'Inside OnlyFans'. 

Foto: Instagram

I podcasten afslører hun, at hun engang gav en fyr 'et blæs', hvilket endte med at gå helt galt. Det endte nemlig med, at de kørte galt. Heldigvis var det dog ikke med høj fart. 

"Sidste gang jeg gav 'et blæs' i bilen, endte vi i en ulykke," sagde hun ifølge Daily Star

Hun afslørede også, at der var tale om en ulykke med lav fart. Til værterne, CJ Sparxx og Kayla Lauren, fortalte hun, at det var foregået i relativt tæt trafik. Netop derfor kørte de med lav fart. 

Årsagen til ulykken var derfor bare, at manden bag rattet 'ikke var opmærksom'. Derimod havde han fokus rettet mod, hvad der skete mellem benene på ham. Det førte til, at han kørte ind i den forankørende bil. 

Men fordi de havde formået at holde det skjult, var det meget usandsynligt, at personer i de øvrige biler havde registreret, hvad der foregik. 

Foto: Instagram

"Jeg er fascineret af, at du gav så godt et blæs, at han kørte galt," lød det fra en af værterne. 

Til dette svarede hun, at hans reaktion var et bevis på, at hun var ekspert: "Jeg har helt afgjort øvet mig i 10.000 timer." 

I podcasten forklarede hun også, at hun som regel kun 'har det sjovt' i biler, hvis de holder stille. Desuden plejer de også at foregå på bagsædet. 

De to værter brød ind for at understrege, at de ikke støtter op om, at man skal forsøge sig på noget af denne karakter, hvis køretøjet er i bevægelse. 

Skulle hun have lyst til det, kan Angela sandsynligvis betale en chauffør for at køre sig rundt. Efter at have fået sin kandidatgrad, er hun blevet en af de mest indtjenende voksenstjerner i verden. 

Ifølge Daily Star har hun ikke ønsket at præcisere, hvad hun tjener på at sælge sit indhold. Hun har dog tidligere forklaret, at hun befinder sig i 'top-0,01%', og at hun 'klarer sig rigtig godt'.