Hun klippede sin partners penis af med en hækkesaks: Nu har hun fået kæmpe fængselsdom

Foto: Shutterstock.com

En kvinde var så rasende over, at hendes partner havde delt en sexvideoer og flere billeder til vennere. Hun klippede derfor hans penis af under et samleje, og det koster en lang fængselsdom.

En 28-årig kvinde var så tosset på sin partner, at hun under et ‘frækt’ samleje med sin partner, valgte at finde en havesaks frem og simpelthen klippe penisen af manden.

Det gjorde hun fordi, at manden angiveligt skulle have delt en sexvideo af kvinden, som fik hende til at føle sig fuldstændig ligegyldig.

Kvinden udtænkte derfor en hævn, og det skulle naturligvis være i forbindelse med et samleje.

Læs også

Mor deler chokerende billeder af spædbarn: Lad være med at kysse din baby

I retten har partneren Sergio Fernandez fortalt, at 28-årige Brenda Barattini ville dyrke bondage sex, og hun ønskede derfor at binde ham. Det takkede han nej til, men han lod hende give ham bind for øjnene.

Kvinden gik derefter ned og udførte oralsex på manden, men pludselig mærkede han noget. Den 28-årige kvinde havde med hænderne taget en hækkesaks frem, og den brugte hun til at klippe i mandens skridt.

“Jeg følte, at jeg skulle til at dø,” lød det fra Fernandez i retten.

Kommer først ud efter hendes 41 års fødselsdag

Det lykkedes Fernandez at slippe væk, da naboer hørte hans skrig, og han blev derefter fragtet på hospitalet. Det estimeres, at Fernandez mistede 90 % af sin penis og en testikel.

Den 28-årige kvinde erkendte sig skyldig overfaldet, men afviste anklagen, at det var et forsøg på overlagt mord.

Retten var til gengæld ikke enig. De har nemlig erkendt hende skyldig i forsøg på overlagt mord, og hun har fået en dom på 13 år.

Forsvarsadvokaten Lucas de Olmos var langt fra tilfreds med den kendelse, og han udtalte efterfølgende:

“Ingen i dette land er nogensinde blevet kendt skyldig i forsøg på mord på grund af en skade på penisen,” lyder det ifølge Daily Mail.

Læs også

Ægtepar adopterede 6-årig pige - Viste sig at være en 22-årig ukrainsk dværg

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip