Hun passede hund ingen ville have: Så får hun en besked, der får hende til at bryde sammen

Foto: YouTube

Hallee arbejder som frivillig på et dyreinternat, hvor hun tog sig af en hund ingen ville have. En dag får hun en besked, der får hende til at bryde sammen

Hallee Fuqua havde i flere år haft et stort ønske om at få en hund. Det var noget, hun havde plaget sine forældre om i lang tid, men besked var altid den samme. Hun fik at vide, at hun måtte vente til hun var færdig med gymnasiet.

Læs også

Efter brud fra Robert Hansen: Nu vil Nynne gerne tilbage

På et tidspunkt fik hun et job som frivillig på internatet Humane Society of Stillwater. Her faldt hun for en hund ved navn Rambo, som hun begyndte at tage sig af. Selvom hun ikke havde en vagt på internatet, kom hun alligevel forbi for at sige hej til Rambo.

En dag fik hun at vide, at der var nogen, der havde adopteret hunden, som hun havde forelsket sig i. Da hun fik overbragt nyheden om, at Rambo var blevet adopteret, blev hun sønderknust.

Hvad hun dog ikke vidste var, at det var hendes forældre, der havde adopteret hunden. De vidste nemlig godt, at hun havde forelsket sig i hunden på internatet, og de vidste, at han betød rigtig meget for deres datter. Derfor besluttede de sig for at adoptere ham.

I fællesskab med Humane Society of Stillwater lykkedes det Hallees forældre at arrangere adoptionen af Rambo, uden at Hallee selv fandt ud af det. Det betød nemlig, at de kunne overraske deres datter med hunden.

Læs også

Marie troede, hun var færdig med sin ekskæreste - men så hørte hun lyde fra loftet

Øjeblikket, hvor Hallee får at vide, at det er hendes forældre, der har adopteret Rambo, fangede de på film. Det er tydeligt at se, at Rambo er en hund, der betyder rigtig meget for hende, da hun bryder sammen, da hun finder ud af det. Det kan du se herunder:

 

Dagens Gossip