Hun søger 60 jobs uden at få et eneste svar: Så opdager hun sin pinlige brøler

Foto: Shutterstock.com

Kvinden var nedtrykt, fordi hun havde søgt 60 stillinger uden at få svar.

Vi har næsten alle sammen fået afslag på et job på et tidspunkt i vores liv, og hvis du har fået afslag fra flere job på én gang, ved du, hvor frustrerende og foruroligende det kan være.

Men for en kvinde var hendes manglende evne til at blive indkaldt til samtale hos omkring 60 forskellige virksomheder udelukkende hendes egen skyld - for hun havde begået en frygtelig fejl i sine ansøgninger.

Læs også

Par filmede sig selv have samleje i kørende Tesla: Så reagerede Elon Musk

Ashleigh Keenan delte sin morsomme bommert med sine Twitter-følgere, hvor hun fortalte, at hun som teenager forsøgte at vedhæfte sit CV til forskellige online-ansøgninger, men senere indså, at hun ved et uheld havde sendt data fra sin menstruationstracker.

Det skriver Daily Star

"Jeg vil altid kunne huske, da jeg var 17 år og i månedsvis havde forsøgt at få et job og aldrig hørte noget fra nogen. Jeg indså efter 60 ansøgninger, at det var min menstruationstracker, der var blevet vedhæftet - ikke mit CV," skriver den nu 23-årige kvinde fra Dublin, Irland. 

Ashleighs relaterbare Twitter-opslag har hurtigt modtaget stor opmærksomhed og har fået mere end 49.000 likes - med hundredvis af kommentarer fra morede Twitter-brugere.

"Det fik mig til at grine højt, så tak for det. Jeg håber, at du har fået et godt job," skriver en Twitter-bruger.

"Jeg kunne næsten ikke få vejret, fordi det her er så sjovt. Du er en legende," tilføjer en anden. 

"Undskyld, at jeg griner, men det her er hylende morsomt," kommer det fra en tredje. 

I kommentarfeltet kan man se, at Ashleigh ikke er alene om at have lavet sådan en fejl. 

"Jeg søgte engang arbejde og sendte ved et uheld teksten til Hurt af Johnny Cash i stedet for mit CV," skriver en bruger. 

Tweetet fangede faktisk også opmærksomheden fra flere firmaer, som kunne bekræfte, at folk ofte sender forkerte bilag med deres ansøgninger. 

Og der var endda et svar fra det arbejdsrelaterede sociale netværkssite LinkedIn, som forsøgte at se det positive i Ashleighs katastrofale fejltagelse.

"Menstruationstracker = høj grad af organisering, fremragende planlægning og gode administrative færdigheder. Perfekt jobkandidat efter min mening!," skriver de.

Læs også

Brev på vej til 95.000 danskere e-boks: Sidste chance

 

 

Dagens Gossip