Hun vil opmuntre sin døende lillesøster med maveprutter i hospitalssengen - så indtræffer miraklet

Foto: Privat

Amerikanske Stephen Smiths hjerneskadede datter er i bedring, selvom lægerne ikke var overbeviste om, at den toårige pige ville klare den.

Den amerikanske far Stephen Smith har fortalt en rørende historie om, hvordan hans lille datter Poppy har fået det bedre, efter hun fik en hjerneskade på sin to års fødselsdag i december.

Juledag sidste år besøgte familien Poppy på hospitalet, hvor storesøsteren Macey lavede pruttelyde på hendes mave. Pludselig begyndte Poppy at grine. 

Det skriver Daily Mail.

Læs også

Babysitter blev efterladt alene med 3-årig - sendte uventet billede fra badekarret til pigens mor

- Det var forbløffende. Vi fandt ud af bagefter, at det ikke er ualmindeligt for folk at vise følelser i denne tilstand. Men for os virkede det som om, at hun reagerede, siger Stephen Smith til Daily Mail og tilføjer:

- Der var de her små ryk i hendes arme og ben. Lægerne sagde, at det kunne være spinalreflekser, men jeg følte, at det var så meget mere.

Poppy blev født for tidligt, da hun var bare 29 uger gammel. Efter tre måneder på en neonatalafdeling kom hun endelig hjem. Men senere fik Poppy diagnosen möbius syndrom, som betyder, at musklerne i hendes ansigt ikke fungerer normalt. 

Læs også

Kan du se den dødbringende fare, der lurer i dette søde familiebillede?

Lægerne frygtede, at Poppy ikke ville komme til at gå eller tale normalt, men hun begyndte at gå, da hun var omkring 15 måneder gammel. I løbet af 2016 fik Poppy det bedre og var sjældnere på hospitalet. 

Men da Poppy fyldte to år i december 2016, kunne moderen Amy ikke vække den lille pige. Poppy trak vejret, og forældrene kunne mærke hendes hjerte slå. Men hun reagerede ikke.

Foto: Privat

Poppy blev straks indlagt på hospitalet, hvor en scanning viste, at hun havde en hypoksisk hjerneskade. Lægerne var i tvivl om, hvorvidt Poppy ville overleve.

Læs også

Mor redder sønner fra at blive kidnappet - takket være to små ord hun har lært dem

Men i dag er lægerne forbavsede over Poppys bedring i takt med, at hun er begyndt at tale og kravle igen:

- Lægerne er forbløffede. De siger, at hun ikke burde gøre det, som hun gør. De er så glade for, at hun gør det, men troede ikke, at hun ville kunne. Hun modbeviser dem, siger Stephen Smith til Daily Mail.

Foto: Privat

Det har fået familien til at tro på, at Poppy vil komme til at gå og tale. De forsøger nu at samle penge sammen til to ugers intensiv fysioterapi i Italien, hvor de håber, at man kan hjælpe lille Poppy til at få det endnu bedre. 

Se den fantastiske video herunder:

 

 

 

Dagens Gossip