Mor redder sønner fra at blive kidnappet - takket være to små ord hun har lært dem

Skrevet af Nils Würtzenfeld

28/03/2017
Instagram
Instagram
En amerikansk mor kan prise sig lykkelig for, at hendes to sønner havde hørt efter, da tre fremmede pludselig forsøgte at lokke dem med sig.

Mest læste i dag

Hvad der kunne have resulteret i en ufattelig tragedie, blev heldigvis afværget takket være to kvikke drenge.

Det står nu klart for deres mor Jodie Norton, der selv kan tage en stor del af æren for, at hendes to sønner ikke er kommet noget til. Det skriver Daily Mail.

Det hele startede, da Jodie Norton en morgen var i bad og pludselig mærkede en stikkende smerte i maveregionen.

Hurtigt stod det klart for Jodie Norton, at der var noget helt galt, og at hun havde brug for lægehjælp.

Derfor skyndte hun sig at få fat på sine to drenge på henholdsvis otte og ti år, som hun fik ind i familien bil, hvorefter de sammen skyndte sig på hospitalet.

På vejen ringede hun til sin nabo for at høre, om han ville komme forbi hospitalet med det samme og køre de to drenge i skole, mens hun var til undersøgelse – noget naboen indvilligede i.

Instagram

Instagram

På hospitalet blev Jodie Norton diagnosticeret med en bristet æggestoks-cyste, men det skulle senere vise sig, at moderen også havde andre grunde til at bekymre sig.

For under opkaldet til sin nabo var der sket en misforståelse, da vedkommende – mod Jodie Nortons forventning – befandt sig et godt stykke fra hospitalet, og derfor ikke var i stand til at hente drengene med det samme.

Det var først, da hendes to sønner senere kom hjem fra skole den dag, at de kunne fortæller Jodie Norton, at de havde ventet hele 40 minutter i venteværelset, før naboen var dukket op og havde kørt dem i skole.

Samtidig kunne drengene dog også fortælle om en episode i venteværelset, der både chokerede og skræmte Jodie Norton fra vid og sans.

Mens de to sønner havde siddet og ventet på naboens ankomst, var en kvinde pludselig kommet over til dem sammen med to mænd, som drengene beskrev som ’punks’ (rødder, red.)

De tre forsøgte at få drengene til at følge med sig og forklarede, at de blev nødt til at gå med ud på badeværelset, hvor en mand befandt sig, der skulle bruge overtagelse til at komme ud for at gå til lægen.

De to drenge var dog fornuftige og blev ved med at takke nej, selvom kvinden og de to mænd blev ved med at bede dem komme med.

Instagram

Kort efter ankom naboen, der tog de to drenge med sig. De nåede dog at se en tredje mand komme ud fra toilettet og stige ind i en bil med de tre andre.

- Jeg tabte fuldstændig kæben, da de fortalte det. Chokket og min vrede blev dog hurtigt vendt til taknemmelighed, da jeg hørte CJ (den ene af sønnerne, red.) gentage en ’familie-sikkerhedsregel’, som vi har gennemgået for længe siden, fortæller en både skræmt og lettet Jodie Norton.

Den ’sikkerhedsregel’, som moderen tidligere havde lært sine drenge, var, at de aldrig måtte gå med ’lumske personer’, og dette råd stod lysende klart for de to sønner, så snart de så de tre personer komme gående mod dem på hospitalet.

Den ældste af sønnerne fortalte da også sin mor at:

- Jeg vidste, at de var ’lumske personer’ fordi de spurgte os om hjælp. Men voksne spørger aldrig børn om hjælp, lød det eftertænksomt fra sønnen.

Siden har Jodie Norton prist sig lykkelig for, at hendes to drenge ikke bare havde hørt efter, men også taget hendes råd til efterretning og brugt det, da det virkelig gjaldt.

Læs også historien om den 10 måneder gammel dreng, hvis mave voksede hver dag - scanning viste den rystende årsag.