Hun viser sin mikrolejlighed i New York frem: Har samme størrelse som en parkeringsplads

Foto: Alaina Randazzo

Den unge New Yorker viser billede far en mikroskopiske lejlighed, hun boede i i 2022.

Det er de færreste, der vil synes, at det er toppen af poppen at bo til leje på et værelse på 7.4 kvadratmeter. Endnu færre vil helt sikkert synes, at det vil være skønt at bo i en hel lejlighed, der ikke er større end de nævnte kvadratmeter.

Alaina Randazzo fra New York er dog ikke en af dem.

Læs også

Dejligt nyt til 18.500 danskere: Får penge tilbage

Den unge kvinde fortæller til mediet Newsweek, hvordan hun valgte at bo i en mikrolejlighed, som stort set har samme mål som en almindelig parkeringsplads.

Lejligheden var beliggende i området SoHo, og den kostede blot 4.450 kroner om måneden. I forhold til huslejepriserne i New York er det billigt, men det virker måske ikke sådan, når man ser hvor lille lejligheden er.

Lejligheden var på 80 square feet, hvilket området til m2 er intet mindre end 7.4m2.

Alainas venner havde advaret hende mod at flytte ind i lejligheden, hvor der stor set ikke var plads til at få en seng ind. Alaina valgte dog alligevel at skrive under på kontrakten, og sådan flyttede hun ind i det, der må være en af de absolut mindste lejligheder i storbyen.

"Det var nærmest bare en lille kasse, hvor der var en hems. Jeg smed en madras derop, og så havde jeg plads til en sofa og min hunds seng, som stort set fyldte halvdelen af lejligheden." fortæller hun til mediet.

Foto: Alaina Randazzo

Hun fortæller også, at hun havde et privat badeværelse, men at dette var ude på gangen, og derfor ikke inde i selve lejligheden.

Det største minus ved lejligheden var, at der kun var et lille vindue, og det var oppe ved hemsen. Hun havde derfor ikke mulighed for at kigge ud, mens hun sad nede i stue/køkkenområdet. Til gengæld betød den lave husleje, at hun kunne spare mange penge op, og dem brugte hun til at rejse for.

Til Newsweek fortæller hun, at hun var tre uger på Island, et par uger i Californien og senere havde hun planer om at skulle til Bali.

Foto: Alaina Randazzo

Kunne du bo i en lejlighed på så få kvadratmeter?

Læs også

Salma Hayek stjæler alt opmærksomheden: Tropper op til filmpremiere i gennemsigtig kjole

 

 

Dagens Gossip