Hund blev kastet ud fra bro: Da hjælpen kom frem, var en borger allerede i gang med en smuk handling

Foto: Instagram

En hund, der forleden blev smidt ud fra en bro, overlevede på mirakuløs vis på grund af en fantastisk borgers indsats.

D. 19. juli modtog brandvæsenet i New York i USA en frygteligt anmeldelse. 

En bekymret borger havde nemlig opdaget, at en hund var blevet smidt ud fra en bro og ned i 'Harlem River', og den unavngivne borger ringede derfor til alarmcentralen for at få hjælp.

Læs også

Han adopterede en forladt hund: Flere måneder efter bliver han tilbagebetalt på en måde han aldrig glemmer

Selvom der 'kun' var tale om en hund, valgte vagtchefen heldigvis at sende beskeden videre til brandvæsenet, som straks rykkede ud, men da de kom frem opdagede de, at en unavngiven borger allerede var i gang med at hjælpe. 

Det kan man læse i et opslag på brandvæsenets Instagram-side (@fdny). 

"Marine 4 anført af løjtnant Sodano så en civil klamre sig til hunden fra bredden i forsøget på at holde den oven vande," står der således i opslaget, som i skrivende stund har fået mere end 10.000 'likes'. 

I opslaget forklares det videre, hvordan den civile borgers indsats var nok til at holde hunde i live, indtil brandvæsenet kunne sejle ud og hive den op af floden.

Foto: Instagram

"Medlemmer af Marine 4 var i stand til at få hunden ombord på fartøjet og tage ham med ind til kysten, hvor han kunne få den nødvendige behandling," står der således i opslaget, som fortsætter: 

"Uden den hurtige respons fra både den civile og FDNY [red. New Yorks Brandvæsen] medlemmer kunne udfaldet for dette dyr have været meget anderledes."

Foto: Instagram

Heldigvis klarede hunden altså den frygtelige oplevelsen uden alvorlige mén, og når man læser kommentarerne til opslaget er det tydeligt, at mange af brandvæsenets følgere er glade for den nyhed.

Foto: Instagram

"OMG [red. Oh Gud] vi vil adoptere [hunden]!!! Stakkels 'baby'!!!" står der således i én af kommentarerne, ligesom en anden har skrevet: "Hvad fanden er der galt med folk!!! Tak til den gode person, som ringede."

En tredje har skrevet: "Tak Gud for at I alle var der for at redde den værdifulde hvalp. Mit hjerte er knust, fordi nogen kan finde på det."

Læs også

 

 

Dagens Gossip