Han adopterede en forladt hund: Flere måneder efter bliver han tilbagebetalt på en måde han aldrig glemmer

Foto: Privat

Den forladte schæferhunden blev adopteret af Brian, og endte med at tilbagebetale ham på helt særlig vis

Schæferhunden Sadie mistede sin tidligere familie, og blev derfor anbragt på dyreinternatet Ramapo-Bergen Animal Refuge i New Jersey.

Med tiden udviklede hunden en stærk mistillid til mennesker, og havde svært ved at knytte sig til dem. Selv de frivillige på internatet havde svært ved det. Men én dag kom Brian Myers forbi, og han faldt for Sadie, som han besluttede sig for at adoptere. Det skriver Today.

Læs også

Dette billede af fitness-dronning gjorde folk rasende

Brian reddede derfor Sadies liv, ved at adoptere hende. Skæbnen ville dog, at Sadie også skulle have en mulighed for at redde Brians liv, hvilket han næppe havde regnet med. Det endte dog med, at Sadie blev hans redningsmand.

Foto: YouTube

Én dag blev Brian nemlig ramt af et hjertestop i hjemmet. Han faldt om og landede på gulvet, hvorefter han ikke kunne bevæge benene.

Sadie observerede hurtigt, at hendes ejer ikke havde det godt. Derfor begyndte hun først at vise ham kærlighed og opmærksomhed, hvorefter hun gøede højt i et forsøg på tiltrække sig opmærksomhed.

Desværre var der ingen, der kom Brian til undsætning. Sadie ville dog ikke give op, og derfor gjorde hunden noget helt utroligt. Brian tog nemlig fat i hundens halsbånd, som dernæst trak ham hele vejen hen til en telefon.

Foto: YouTube

"Hun vidste, at jeg var i problemer, og var naturligvis bekymret. Jeg tog fat i hendes halsbånd. Sadie trak med al sin styrke. Med hendes hjælp lykkedes det mig at komme over gulvet og hen til min telefon," sagde Brian til Today.

Brian har det godt nu, og ambulancen nåede frem i tiden. Han befinder sig nu på et hospital, indtil han er klar til at vende hjem. Til Today fortalte han, at han ser frem til at vende hjem og give Sadie et kram.

"Jeg savner hende rigtig meget, og jeg kan ikke vente med at se hende igen. Nu elsker jeg hende mere end nogensinde, og lover at give hende det bedst mulige liv, og vil aldrig glemme hendes loyalitet og heltemod den skræmmende aften," lød det fra ham.

Læs også

Lucas får 100 erektioner om dagen: Vikki får aldrig 'fred'

 

Dagens Gossip