Hundeejer fik et chok, da dyrlæge fandt farlig knude i maven på hund: Sandheden var langt mere overraskende

Foto: Paragon Veterinary Referrals

Det er ikke altid at man skal tro det værste, når man ser skanningsbilleder, hvilket en hundejer i dag kan være yderst taknemmelig for.

En hundeejer fik sit livs chok og 'skulle forberede sig på det værste'.

Sådan lød meldingen hos dyrlægen Nick Blackburn, da han så skanningsbilledet fra sanktbernhardshunden Maisy, hvor der i maven gemte sig en stor klump ved milten, hvilket sandsynligvis var kræft, der havde ramt hunden, skriver Metro.

Ejeren havde taget hunden med til dyrlægen, da hunden ikke længere kunne fordøje sin mad ordentligt, hvilket ejeren havde spottet.

Men skanningsbilledet viste, at Maisy i al hast skulle op på operationsbordet, så dyrlægen kunne besigtige skaderne.

Maisy havde problemer med fordøjelsen, hvilket fik ejeren til at besøge dyrlægen. Foto: Paragon Veterinary Referrals

Og her kom sandheden til syne.

For det var ikke en farlig kræftknude, men derimod fire gennemtyggede tøj- og pivedyr, som hunden havde spist og som havde siddet fast i dyrets mave.

Læs også

Kvinde var ude med hunden, da hun pludselig hørte ildevarslende lyd: Fandt nyfødt pige i kloak

- Det er mildest talt noget, som vi ikke havde troet. Vi ved alle, at hunde nogle gange tygger i ting de ikke skal, men at kunne spise fire tøjdyr, det er imponerende, siger dyrlæge Nick Blackburn.

Det var dette skanningsbillede af en stor knude i hundens mave, der gjorde hundeejeren bekymret. Foto: Paragon Veterinary Referrals

Men da dyrlægen operede, fandt han i stedet fire tøj og pivedyr. Foto: Paragon Veterinary Referrals

Maisys ejer, britiske Jane Dickinson er lykkelig over, at hunden har det godt og fået et par gode ekstra år som følge af operationen. Hun siger dog, at det er hundens egen skyld, da den store hund har stjålet legetøjet fra familiens andre hunde.

Læs også

Forskning: Er din kæreste gode venner med sin eks? Så skal du passe godt på!

- Legetøjet var ikke engang hendes, men var fra vores to chihuahuaer, som hun har stjålet og leget med. Men jeg må indrømme, at jeg slet ikke kan genkende legetøjet, siger den taknemmelige hundeejer til avisen.

I dag lever den velvoksne hund livet fuldt ud. Foto: Paragon Veterinary Referrals

- Hun lever livet fuldt ud nu, og det er ligesom at hun har fået sin ungdom tilbage, lyder det fra Jane Dickinson om hunden Daisy, der altså lever i bedste velgående.

Læs også

Cavalier King Charles Spaniel - Cavalieren er kendt for sin blide natur og venlig overfor andre hunde og fremmede mennesker. Cavalier King Charles Spaniel trives ligeså godt i lejlighed som i hus og have.

Engelsk Bulldog - Når du betragter en moderne Engelsk Bulldog, så er det svært at forestille sig, at dette blide væsen faktisk kunne bringe en tyr i knæ for mindre end 200 år siden.

Siberian Husky - Her finder du alle de nødvendige informationer om den aktive Siberian Husky, som er en hunderace i familie med Samojede og Alaskan malamute.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip