Hunden ville ikke efterlade babyen med babysitteren: Så ringer forældrene straks til politiet

01/09/2023 13:35

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Hunden Killian er en klog en af slagsen.

Mest læste i dag

Det amerikanske par Benjamin og Hope havde for nylig fundet en ny babysitter til deres lille søn. Forældrene fik et godt indtryk af babysitteren og syntes, deres søn var i de bedste hænder.

Men hunden Killian opførte sig mærkeligt omkring den nye babysitter. Normalt er denne hund en venlig og rolig hund, men hver gang babysitteren var i nærheden, begyndte Killian at opføre sig mærkeligt.

"Omkring fem måneder efter hun begyndte at passe vores dreng, begyndte vi at bemærke, at hunden var meget beskyttende over for babyen, da hun kom ind af døren," fortalte Benjamin til WCSC .

"Han var meget aggressiv over for hende, og ved et par lejligheder var vi faktisk nødt til at holde ham tilbage med magt, så han ikke ville angribe hende."

Den knurrede og opførte sig aggressivt over for babysitteren.

Dette gjorde forældrene mistænksomme over for babysitteren. De gemte en lydoptager under sofaen for at finde ud af, om der var noget galt med babysitteren. Da de afspillede optagelsen, kunne de til deres rædsel høre, hvordan babysitteren skreg og plagede deres lille søn.

»Vi kunne høre lyde af slag og skrig af smerte. Jeg ville så ønske, jeg kunne gå tilbage i tiden og bare løfte ham op. "At vide, at jeg har ladet et monster passe mit barn i fem måneder er forfærdeligt," siger Jordan.

Kvinden ved navn Alexis Khan blev anholdt af politiet i Charleston og erkendte sig også skyldig i sigtelsen. Hun blev idømt op til tre års fængsel.

Herunder kan du se en Youtube video af hændelsen.